NA NJU NASRNUO NAČELNIK

Ispovijest napadnute vlasnice kafića: 'Jako me boli. Bojim se za svoj život i za svoje radnice'

Foto: Screenshot Bjelovar LIVE
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Bjelovar: Unato? završetku radova mještani godinu dana ?ekaju na vodu
12.07.2023.
u 22:55
"Primio me za vrat, odgurnula sam ga od sebe. Na kraju me gurnuo rukom po bradi i vikao mi da sam krava, da sam ovo da sam ono i onda me počeo šamarati", kazala je vlasnica kafića u Severinu Iva Milka Kramarić
Pogledaj originalni članak

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela uhićen je, zajedno s još dvije osobe, zbog sukoba u ugostiteljskom objektu i na parkiralištu koji se dogodio u nedjelju oko 23.00 sata u Severinu. On je napao vlasnicu kafića, a policija je ranije danas otkrila detalje događaja. Sada se oglasila i vlasnica Iva Milka Kramarić.

"U šoku sam, bojim se za svoj život i za svoje radnice. Jako me boli, boli me rame, boli me sve do iza uha i oko me peče jako", rekla je za RTL Danas te opisala što joj je u nedjelju rekla uznemirena radnica koja ju je nazvala nedugo prije zatvaranja. "Da ju je primio načelnik za ruku, da joj je zavrnuo ruku, ona je mene u suzama nazvala. Nisam ju ni previše pitala, sjela sam u auto i došla sam tu", opisala je.

Načelnik je fizički nasrnuo na jednog mladića kojemu je vlasnica kafića htjela pomoći te je potom i sama nastradala. Na načelnikovo pitanje zna li tko je on i da je to njegovo selo, odgovorila mu je da bi trebao biti uzor

VEZANI ČLANCI:

"Primio me za vrat, odgurnula sam ga od sebe. Na kraju me gurnuo rukom po bradi i vikao mi da sam krava, da sam ovo da sam ono i onda me počeo šamarati", kazala je. Ženi su nakon incidenta utvrđene lakše tjelesne ozljede.

"U događaju je, uz trojicu počinitelja, sudjelovalo još pet osoba od kojih je troje zadobilo lake tjelesne ozljede. Ozlijeđena je 28-godišnja vlasnica te 36-godišnji i 31-godišnji gosti ugostiteljskog objekta", navela je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Do sukoba je, kako je istaknula policija, došlo jer su muškarci bili revoltirani što ih djelatnica ne želi uslužiti pićem. "58-godišnjak i 27-godišnjak su u ugostiteljskom objektu vrijeđali vlasnicu revoltirani što ih djelatnica ne želi uslužiti pićem. Potom su na parkiralištu 27-godišnjak i 24-godišnjak verbalno i tjelesno napali više osoba koje su stale u obranu vlasnice, a u međuvremenu je 58-godišnjak verbalno i tjelesno napao 28-godišnju vlasnicu", navodi policija.

VIDEO Mjesto velike tragedije u Osijeku: U Dravi se utopio dječak (4), igrao se pa upao u vodu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IO
iolio
23:09 12.07.2023.

Adzovac je pravi nema šta, neki krade, neki pije, neki bije svaka im čast svi će mo za njih opet glasat na sljedećim izborima, zna se adz , živio rođo.

JU
juma
00:26 13.07.2023.

Taj je već izletio iz stranke i dobro da je tako. Problem je što nipošto nije jedini takav u HDZ-u. Treba to Plenković dobro počistiti.

KP
Karlovacko pivo
06:28 13.07.2023.

Opet ona naša znaš li ti tkosam ja