"Ovo je moje selo"

VIDEO Načelnik općine izudarao vlasnicu kafića: Šamarao ju je, a zatim je mlatio šakama

Screenshot Bjelovar LIVE
12.07.2023.
u 14:04

Na snimci se vidi muškarac koji prilazi ženi i nekoliko je puta ošamari. Potom ga neki od gostiju pokušavaju smiriti. Žena se udalji, a muškarac se, teturajući, vraća prema njoj.

Vlasnica kafića iz Severina za nekoliko medija ispričala je kako ju je prije nekoliko dana napao načelnik općine Žarko Žgela. Kasno navečer u svoj kafić došla je na poziv zaposlenice koja je kroz plač rekla da više ne želi raditi jer je dva gosta maltretiraju, a jedan od njih je Žgela. Djelatnica im je navodno odbila poslužiti još pića jer su ih već imali, a i bližio se kraj smjene. 

Na parkiralištu je počela tučnjava nekoliko gostiju, a načelnik je nju, kako tvrdi, primio za vrat. Odgurnula ga je, a on joj je navodno rekao: "Jeb.. ti mater, znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!" Odgovorila sam mu da me nije briga tko je on i tada me krenuo šamarati, dok je uokolo trajala tuča. Udario me je više puta, što šakom, što dlanom po licu. I to više puta. Sve to se lijepo vidi na snimkama s nadzornih kamera mog kafića koje su već predane policiji", ispričala je za Bjelovar LIVE

Policija kaže da su 9. srpnja 2023. godine postupali u Severinu. "Kriminalističkim istraživanjem za sada su utvrđeni identiteti nekoliko počinitelja narušavanja javnog reda i mira, dok se i dalje provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili svi sudionici navedenog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja i zaprimanja bolničkih prijava i kvalifikacija povreda slijedi odgovarajuće pismeno izvješće nadležnom sudu", odgovorili su iz policije.

VEZANI ČLANCI:

Na snimci koju su objavila 24sata vidi se muškarac za kojeg vlasnica tvrdi da je Žgela, koji prilazi ženi i nekoliko je puta ošamari. Potom ga neki od gostiju pokušavaju smiriti. Žena se udalji, a muškarac se, teturajući, vraća prema njoj. Zatim je udari još nekoliko puta. Žgela je za 24sata rekao da su sve to izmišljotine. Nakon incidenta zatražio je istupnicu iz HDZ-a, a šef županijskog ogranka rekao je da osuđuju nasilje te da očekuju brzo utvrđivanje činjenica. 

Video pogledajte OVDJE.

 
Ključne riječi

Komentara 47

BF
bf23
14:40 12.07.2023.

Još jedan "znaš li ti tko sam ja" proizvod trulog pravosuđa i institucija...

NO
No1
14:39 12.07.2023.

Kaj tek radi doma...

HO
homofobic
14:52 12.07.2023.

Muskarci Severina! Gdje ste? Nadam se da jos ima muskaraca koji znaju braniti zene od primitivaca. Trojica cetvorica bi se trebali sastati i anonimno nacelniku uruciti terapiju. Ovo nije poziv na nasilje nego cisto edukativno da covjek dobije malo bon-tona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije