tučnjava s taksistom

Izbacili mu ženu i bebu: Nisam se mogao suzdržati, udario sam ga!

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
izbacio ih iz taksija (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
izbacio ih iz taksija (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
izbacio ih iz taksija (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
izbacio ih iz taksija (1)
21.09.2012.
u 22:19
Poruka iz Cammea:: Obitelji Vugrinec se ispričavamo, no nasilje nije rješenje
Pogledaj originalni članak

Zvali su me iz taksi Cammea, pokušavaju sve izgladiti, čak su mi nudili i besplatan taksi prijevoz – rekao nam je Božidar Vugrinec koji se još nije potpuno smirio nakon incidenta koji je doživio u srijedu oko 23 sata, baš u vrijeme kada se nad Pulom otvorilo nebo. Naime, za najvećeg nevremena njegovu suprugu, šestogodišnju kćer i sinčića od svega 36 dana taksist Cammea izbacio je na cestu.

U petak smo ga zatekli kod pedijatra, jer su se djeca, nakon srijede, teško prehladila.

Vugrinec je te večeri otišao po svoju obitelj kod punice, ali mu se dogodio peh. Kod glavne pošte auto mu je zaglavio u vodi i nije mogao nastaviti vožnju. Nije bilo druge nego pozvati taksi Cammeo.

Svi taksisti za jednog

– Rekao sam svojima da ga pričekaju na suhom, kod pošte. Čim je taksi stigao, oni su se ukrcali, a ja sam spremio dječja kolica u prtljažnik. Nije prošlo ni pet minuta i žena me nazvala i rekla mi kako ih je izbacio na kišu. Odbila je izaći iz taksija, ali je ipak bila prisiljena kada joj je vozač iz prtljažnika izbacio kolica. Rekao je da oni nisu putnici koje je trebao pokupiti – tvrdi Vugrinec, dodajući da su prevalili možda tek sto i pedeset metara od mjesta gdje su se ukrcali u taksi, a trebalo je ih je prevesti još kojih 500-tinjak metara do kuće, na adresi Kamenjak 3, gdje Vugrinčevi žive. Supruga i djeca ostali su na kiši, a taksist se vratio na mjesto gdje su se ukrcali u taksi.

– Ondje nije bilo nikakvih putnika koje je spominjao. Provjerili smo i kod dispečera. Nije bilo drugih poziva, grad je zbog nevremena bio potpuno prazan. Nakon što sam se čuo sa suprugom, otišao sam do pošte i tu je krenulo. Počeli smo se svađati još dok je taksist sjedio u autu. Nisam se mogao svladati, a on me u jednom trenutku – ne znam je li bilo namjerno ili ne – otvarajući vrata njima udario po nosu. Nisam se mogao suzdržati i udario sam ga, tu nemam što reći. U tom se času oko nas stvorilo još taksista, gomila, možda njih petnaestak. Toliko ih u životu nisam vidio. Jedan od njih me udario, ja sam uzvratio, a u tom metežu ne znam koga sam zahvatio. U naguravanju je netko od taksista udario i moju punicu koja je u međuvremenu stigla onamo. Došla je i policija i uzela od nas podatke – rekao nam je Vugrinec.

Šef zna što se dogodilo

Policija je potvrdila da će protiv vozača Cammea i Božidara Vugrinca zbog narušavanja javnog reda i mira biti podnesen optužni prijedlog.

S incidentom u Puli upoznat je i Kosta Minovski, vlasnik Cammea, a njegov izvršni direktor u Puli Ivan Starčević zbog nemilog je događaja izrazio žaljenje.

– Ispričavamo se obitelji Vugrinec, no nasilje nije rješenje. Napadnut je naš vozač koji nije mogao povesti gospođu Vugrinec jer je imao drugu vožnju – rekao je Ivan Starčević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

DU
Deleted user
09:04 22.09.2012.

Vec sam jucer napisao: volio bih cuti iz NEUTRALNOG izvora sto se zapravo dogodilo... Ali taj tip se sve vise zapetljava: prvo ih je taksi trebao dovesti do poste, pa sada do kuce u kojoj zive. Jucer je izjavio da ga je zena zvala za jednu minutu, sada su vec pet. Ne opravdavam postupak taksista, ali nisu ni Vugrincevi nevini. I kao otac moram primijetiti jos i ovo: beba od 36 dana ali i dijete od 6 godina u 23.00 sata moraju biti u svom kreveticu, a ne negdje na cesti.....

NE
neispravnokorisnickoime
23:06 21.09.2012.

prvo je onaj vugrinec iz dinama tukao taksistu, sad ovaj ocito nekakva genetska netrpeljivost prema taksistima

MI
mightymraz
08:54 22.09.2012.

""– Ispričavamo se obitelji Vugrinec, no nasilje nije rješenje. Napadnut je naš vozač koji nije mogao povesti gospođu Vugrinec jer je imao drugu vožnju – rekao je Ivan Starčević.""" MOLIM!?!?!? Njihov vozac je napravio gresku onda ako je uzeo "krive"putnike. U tom slucaju se posalje drugi taxi i to je to. A ne da se putnik izbaci na cestu. Ne mozes nikoga izbaciti zbog vlastite greske, a kamoli ne zenu s malim bebacem. Tom covjeku treba dati otkaz. Mozda je strogo, ali izbaciti majku s bebacem na cestu po kisi je jako neodgovorno ne bahato.