JAVLJA POLICIJA

Izvukli automobil koji je sletio u rijeku u Vinkovcima, u njemu pronađeno tijelo žene (34)

Foto: PU vukovarsko-srijemska
Foto: PU vukovarsko-srijemska
09.04.2023.
u 12:00
U subotu oko 17 sati građanin je dojavio policiji da je uočio tragove slijetanja vozila u rijeku Bosut. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili navode dojave
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjem slijetanju vozila u rijeku Bosut, u Vinkovcima, smrtno je je stradala ženska osoba. Prema navodima PU vukovarsko – srijemske sinoć, u 20,50 sati, uz angažman ronioca Specijalne jedinice policije Osijek iz Bosuta je izvučen osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka, a u vozilu je zatečeno mrtvo tijelo ženske osobe.

- Mrtvozornik je naložio provođenje obdukcije u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. Utvrđeno je da se radi o 34-godišnjakinji koja je imala prebivalište u Zadru s neprijavljenim boravištem u Vinkovcima. Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti događaja, a do sada prikupljena saznanja ne ukazuju na kazneno djelo – navode iz policije. 

Podsjećaju kako je jučer, u 16:59 sati, građanin dojavio policiji da je u Bosutskoj ulici u Vinkovcima uočio tragove slijetanja vozila u rijeku Bosut. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici koji su potvrdili navode dojave te su potom angažirani pripadnici JVP Vinkovci koji su locirali vozilo.

>> VIDEO Vozačica BMW-om udarila u teretnjak u trogirskoj luci, oboje završili u moru

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.