kod cresa

Južnoafrikanka skokom s broda počinila samoubojstvo

Foto: Pixsell
Južnoafrikanka skokom s broda počinila samoubojstvo
25.06.2010.
u 12:35
Mrtvo tijelo članice posade broda “Safmarine Karibe”, 19- godišnje Južnoafrikanke, pronađeno je u četvrtak poslijepodne u akvatoriju Velih vrata.
Pogledaj originalni članak

RIJEKA - Članica posade broda “Safmarine Karibe”, 19 godišnja Južnoafrikanka, čije je mrtvo tijelo pronađeno u četvrtak poslijepodne u akvatoriju Velih vrata, nije slučajno pala s broda u more nego je počinila samoubojstvo, priopćila je danas policija. Obdukcijom je ustanovljeno da je uzrok  smrti mlade kadetkinja palube utapanje, a tragova koji bi ukazivali na kezneno djelo nije bilo.

Očevidom i saznanjima prikupljenim kriminalističkim istraživanjem na brodu, najvjerojatnije je pronađeno oproštajno pismo, ustanovljeno je da je nesretna djevojka skokom u more počinila suicid.

Inače, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru dojavu s teretnog broda “Samarine Karibe” , koji plovi pod zastavom Velike Britanije, da je jedan član posade pao u more između obale otoka Cresa i istočnog dijela Istre, primila je u četvrtak nešto prije podneva.

U potragu su krenula tri plovila pomorske policije i brodica Lučke kapetanije Cres da bi nakon sat i pol traganja, oko 13.30 sati, posada policijske brodice u moru pronašla mrtvo tijelo djevojke.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
13:41 25.06.2010.

jadnica nije mogla više trpjeti požudne mornare...nka je njoj miran let u nebo

Avatar Rubirosa
Rubirosa
19:45 26.06.2010.

Da to joj je verovatno bio jedini izlaz i spas,a vi magarad koji ste lupili minuse za komentar ispod trebate pomisliti na vase zenske rodjake,mozda se i one nekad nadju u takvoj situaciji......Kako rece Ferdo nek joj je miran let u nebo+