RADIKALAN POTEZ

Kada će reagirati Ustavni sud i Bulju i sličnima razjasniti njihove ovlasti

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Kada će reagirati Ustavni sud i Bulju i sličnima razjasniti njihove ovlasti
04.09.2024.
u 20:00
Napad na Novosti zapravo je napad na medijski i politički pluralizam, čija je namjera oduzeti javni prostor bilo kojoj kritici nacionalističkih simbola. To je pola koraka od totalitarizma.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 33

SL
slavenZadravec
20:51 04.09.2024.

Provincijski šerifi vide sebe kao poćetak i kraj kulture. Tipa: Ja ću vam reč kakva je kultura dopuštena, a kom se ne sviđa neka se seli grad.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:30 04.09.2024.

Čovjek ne dozvoljava da se kositi gradski prostor na način koji to zamišlja koalicijski partner iz sjene Pupovac i to je u redu. Nije niti može zabraniti išta u prostorima koje plati i iznajmi izlagač bilo gdje. U čemu je problem?

Avatar marsijaneri
marsijaneri
20:37 04.09.2024.

Kako to da nitko od onih koji danas galame iz petnih žila nije nigdje niti jedne riječi napisao ili rekao kada je u Puli zabranjem koncert Marka Perkovića Thompsona! Pokuša li nam se implicirati kako su opravdane zabrane onima koji se deklariraju kao "desna opcija" a nedopustive suprotnom političkom spektru? Ako smo protiv zabrana budimo to konzekventno protiv svih zabrana a ne selektivno! Već radi opće društvene i političke higijene u Hrvatskoj!