uzvratio jakovčiću

Kajin: Svakog možeš dovesti do jame, ali ne i baciti u nju

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Kajin: Svakog možeš dovesti do jame, ali ne i baciti u nju
14.07.2012.
u 14:01
- On je taj koji je prvi počeo kolo sa Sanaderom, a završio u onom malom autiću na Brijunima s Jadrankom Kosor - rekao je danas u Puli Kajin
Pogledaj originalni članak

Svakog možeš dovesti do jame, ali ne i baciti u nju, odgovorio je Damir Kajin na nedavnu izjavu prvog čovjeka IDS-a Ivana Jakovčića. Naime, Jakovčić je kazao kako se on i potpredsjednik IDS-a ne razumiju, jer si je Kajin umislio da će postati hrvatski predsjednik. Od tada više ne mogu računati na njegove izjave i političke poteze, rekao je Jakovčić, a povod njegovoj izjavi bio je Kajinov komentar na objavu rezultata testiranja na droge kojemu se podvrgao pulski gradonačelnik Boris Miletić. Kajin je ponovno pozvao Jakovčića da i on obavi testiranje.

- On je taj koji je prvi počeo kolo sa Sanaderom, a završio u onom malom autiću na Brijunima s Jadrankom Kosor - rekao je danas u Puli Kajin objasnivši kako se 2009. kandidirao za predsjednika RH s namjerom da homogenizira IDS i spriječi njegovo naginjanje “udesno”, ali je, naglasio je, u drugom krugu podržao Josipovića.

IDS-a ne bi bilo u Vladi da nije bilo Damira Kajina, nastavio je napomenuvši kako je tada Jakovčić podržavao Vidoševića i Bandića.

Kajinu je, rekao je, na prvom mjestu Istra i njezini građani. Borit ću se za IDS koji će biti savjest Istre, kazao je Kajin uvjeren da će, ako se u stranci njega riješe, vladati jednoglasje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

GR
grgazlatoper21
14:32 14.07.2012.

kajina možeš baciti u bure konjaka..on se tamo snalazi koa riiba u vodi...

ĆA
ćaćaća
15:11 14.07.2012.

teško je reć ko je veći domoljub.)))

DU
Deleted user
14:17 14.07.2012.

"Dežurno lupetalo" ili Veliki, kvazinarodni tribun - brbljavac (bez kontrole i bez rezerve), Kajin, napokon je shvatio da ga pragmatični vladari istarski (čitaj: partitokratski, hrvatski, s iDS celofanom, pljačkaši svekolikog narodnog bogatstva) ne trebaju! ...a možda da se javi Mesiću?