VEČERNJI SA SEZONCIMA

Kako je strancima raditi na Jadranu? 'Kod vas u kuhinji zaradim pet puta više nego kao pravnica u Argentini'

Foto: Privatna arhiva
Kako je strancima raditi na Jadranu? 'Kod vas u kuhinji zaradim pet puta više nego kao pravnica u Argentini'
19.09.2022.
u 17:01
Meksički biolog Dioney Romario Tomas Angel u obitelji kod koje stanuje uči praviti vino, maslinovo ulje, a jedan je od sezonaca na Jadranu koji sada stižu i s druge strane Atlantika

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 43

PH
Petarstijena-HR
19:09 19.09.2022.

Radna snaga iz Azije,Južne Amerike je razvila sve bogate zemlje,pa može i Hrvatsku...

Avatar drug Joža
drug Joža
23:24 19.09.2022.

Što više upoznaju načine rada naših "poslodavaca" to nam dolaze iz sve daljih i daljih destinacija.

PH
Petarstijena-HR
19:08 19.09.2022.

Hr neradnici otišli na Zapad raditi za plaćanje stanarine i komunalija,a za hranu im roditelji šalju iz Hrvatske,ili pak odvoze pune gepeke ulja,brašna,šećera,konzervi....Ima ljudi u Aziji,Africi i Latinskoj Americi koji jedva čekaju doći raditi u Hr,a vi dragi Hrvati budite roblje na Zapadu,neka vas razni Hansevi i Patrici rajbaju...,nećete isto ništa tamo zaradit ni uštedjeti...,možete samo za stanarine i komunalije raditi....Davno smo mi prošli zapadne škole i arbait....