ANALIZA MIRKA GALIĆA

Kako Putin diže rat stubu više, borba u Ukrajini prerasta u svjetski sukob opasnih perspektiva

Foto: SPUTNIK/REUTERS
Kako Putin diže rat stubu više, borba u Ukrajini prerasta u svjetski sukob opasnih perspektiva
15.10.2022.
u 16:19
Ruse nije lako istisnuti sankcijama; još ih je teže zamijeniti jer je na tržištu srušen stari odnos ponude i potražnje. Rusija jest prvi susjed, ali susjed koji uvodi Europu u rat. Europljani imaju razloga biti nezadovoljni jer iz svojih džepova plaćaju rat koji im guši standard

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 19

ZA
zagabria7
17:55 15.10.2022.

Kako vamne dojadi više pisati tolike besmislice

KR
KrešimirToromanović
20:52 15.10.2022.

Ogromna vecina ovoga svijeta navija za Rusiju, i zele njezine pobjede nad ovim bezumljem koje je napravio zapad. Ja razumijem zapad. Morace stvarno da proizvode a ne da zive na tudjoj grbaci stampajuci samo dolare i pljackajuci druge izazivajuci ratove, proizvodeci narkotike u Avganistanu i prodajuci ih u EU, znaci morace mnogo vise raditi a zivjece losije, nije to lako prihvatiti, mnogi izvrse samoubojstvo jer ne mogu prihvatiti te promjene, nije badava teska zidovska kletva "daj Boze da prvo sve imas pa poslije da nemas". U Avganiostanu je za vrijeme vladavine amera porasla 40 puta (ne 40% a 40 puta) proizvodnja droge, i sve su to gurali SAD u EU i jos neke zemlje, i baza Bondstil na Kosovu tome sluzi. Ali kraj se blizi, nadam se da ce to anglosaksonsko carstvo zla propasti da svijet odmori od njihgovog vjekovnog terora.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:11 15.10.2022.

Europljani imaju razloga biti nezadovoljni jer iz svojih džepova plaćaju rat koji im guši standard - kako sad to, pa ovo se ne smije pisati pitajte Ursulu i Plenkovića.