ne reagira

Kalmeta na zahtjev za ostavkom: Nemam komentara

Foto: Pixsell
Kalmeta na zahtjev za ostavkom: Nemam komentara
13.11.2013.
u 13:54
Zadarski gradski vijećnik prozvao gradonačelnika da podnese ostavku zbog, tvrdi, afera isisivanja novca iz HAC-a
Pogledaj originalni članak

Zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, nekadašnji ministar mora, prometa i infrastrukture, nije se oglasio na poziv vijećnika Akcije mladih, Marka Pupić Bakrača, da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju, na koju je izabran ove godine na lokalnim izborima.

Pupić Bakrač je prozvao Kalmetu da se kao i Vidošević pravio neznalica u pogledu isisavanja novca iz HAC-a.

- Gradonačelnik Kalmeta nema komentara - rekla nam je glasnogovornica zadarske gradske uprave, Marina Mihovilović Pajkin.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
stevica
14:23 13.11.2013.

Tako je govorio i nadan pa vidi gdje zavrsi.Nema vise frflje krkanamarka da vas stiti.Sad je pravna drzava i ti si sljedeci,a iza tebe redom frfljo krkan,seks,hebrang,kosor,milinovic,popijac,milosevic,dalic,suker......Osobno zalim ako se izvuce mate granic,ivic pasalic i ostali lopovi iz 90-tih.

DO
domoljubxy
16:32 13.11.2013.

Ne znam što Baić ćeka i ptice na grani znaju da bi ovaj ćovjek morao znati što se dešavalo u njegovom ministarstvu.To je neviđena pljaćka koju treba istražiti i iste u zatvor uzeti im imovinu takvi ljudi koji su pokrali Hrvatsku su naj gori šljam koji postoji u ljudskom rodu.Narodu se smij.u u lice koji su to licemjeri

SO
sonar
18:51 13.11.2013.

.Hypo banka isplatila Sanaderu i Kalmeti proviziju za prodaju zadarske "Maraske" Prema tvrdnjama Waltera Wolfa, kako se to opisuje u obavještajnom analitickom izvješcu iz studenog 2007. godine, Hypo Alpe Adria Banka je, nakon prodaje dionica zadarske "Maraske", Sanaderu i Kalmeti na tajni austrijski racun isplatila proviziju, od kojeg novca je, navodno, djelomicno financirana i HDZ-ova predizborna kampanja 2003. godine, neposredno prije Sanaderovog preuzimanja vlasti. .,,,,,,,,,,,,, Sanader i Kalmeta za taj su posao bili nagradeni novcem na tajnim austrijskim racunima kod Hypo Alpe Adria Banke, iz kojih sredstava je 2003. godine djelomicno financirana i predizborna kampanja HDZ-a. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ovakve informacije u cijelosti potvrduje i obavještajno analiticko izvješce o Aferi Hypo iz studenog 2007. godine, a posebno službena zabilješka od 2. svibnja 2007. godine, koja je sastavni dio tog izvješca. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, "Maraska je kupljena zahvaljujuci Boži Jusupu i Božidaru Kalmeti, koji su HAAB doveli u poziciju odlucujuceg gospodara u zadarskoj regiji. .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .Prodaju je inicirao HDZ, tj. I. Sanader i B. Kalmeta kako bi taj novac iz prodaje izvukli u Austriju za potrebe izborne kampanje 2003. godine. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,