lakše ozlijeđeni

Kamionom izgurao policijsko vozilo s ceste i ozlijedio policajce

Foto: Željko Mršić/PIXSELL
Kamionom izgurao policijsko vozilo s ceste i ozlijedio policajce
23.12.2011.
u 13:12
Četrdesetdvogodišnjak se u srijedu oko 20 sati vozio Ulicom Antuna Gustava Matoša te se nije zaustavio na svjetlosne i zvučne signale koje su mu policajci davali iz službenog policijskog vozila
Pogledaj originalni članak

Kutinska policija podnijela je protiv 42-godišnjaka iz Kutine kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu. Kutinčanin je u srijedu navečer svojim kamionom izgurao s ceste policijsko vozilo, koje ga je htjelo zaustaviti, a pri tome su dva policajca lakše ozlijeđena.

Četrdesetdvogodišnjak se u srijedu oko 20 sati vozio Ulicom Antuna Gustava Matoša te se nije zaustavio na svjetlosne i zvučne signale koje su mu policajci davali iz službenog policijskog vozila. U jednom je trenutku policijski službenik počeo pretjecati njegov automobil, ali je osumnjičeni u namjeri da ga spriječi svojim vozilom naglo skrenuo ulijevo, pri čemu je policajac sletio s ceste i službenim vozilom udario u drvo, a 42-godišnjak bez zaustavljanja nastavio vožnju dalje.

Nakon što su sletjeli i udarili u drvo, oba policijska službenika iz policijskog vozila lakše su ozlijeđena, a liječe se u sisačkoj Općoj bolnici. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 42-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BE
belimo
16:24 23.12.2011.

Da je izgurao nekog od nas još bismo dobili onu univerzalnu: nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti......

Avatar Aahz
Aahz
00:55 24.12.2011.

\"Kutinčanin je u srijedu navečer svojim kamionom izgurao s ceste policijsko vozilo......\" pa par rečenica dalje \"....U jednom je trenutku policijski službenik počeo pretjecati njegov automobil...\" Dajte se odlučite, jel bio kamion ili automobil?

Avatar commentator
commentator
14:02 23.12.2011.

Tako se to radi u filmovima.