Analiza Marinka Jurasića

Kandidati za DORH (ne)očekivano kritični i nude čak i posve suprotna rješenja

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
Kandidati za DORH (ne)očekivano kritični i nude čak i posve suprotna rješenja
11.01.2024.
u 20:31
Mladen Dragičević (61) napisao je životopis na tri i program rada na šest stranica, Emilijo Kalabrić (60) na dvije i 14 stranica, Ivan Turudić (61) na pet i sedam stranica i Nikša Wagner (58) na dvije stranice životopis i 15 stranica programa rada.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 3

DU
Deleted user
07:11 12.01.2024.

Pravosuđe je kod nas obiteljski posao! Školski primjer je slučaj Banožić i onaj vozač hitne kojega su odmah odvezli u lisicama u zatvor dok Banožić i dalje vozi i ima valjanu vozačku dozvolu za razliku od Žalac koja nije imala vozačku kada je preglazila djevojćicu.

GR
Greben
22:26 11.01.2024.

Bilo bi cudno kad bi dvoje ili vise njih nudili ista ili slicna rjesenja! Ovako su sva cetvorica strucna, neovisna o politici...., koji ne podliezu korupciji...., sto je preduvjet za postavljanje hrvatskog pravosudja na zdrave i stabilne noge.

SS
simpatican.simpa
22:13 11.01.2024.

Najbolji će biti kandidat koji će imati petlje hapsiti suce zbog kršenje Zakona koje je donio Sabor. Tek onda ima nade, ovako će to biti začarani krug. Slično je bilo i s izborom predsjednika Vrhovnog suda i pokazalo se da je na Vrhovnom sudu sam kupleraj, kako mentalni, tako i financijski - tko prima više.