Tragedija

Kod Bjelovara 17 - godišnjaka usmrtio bubanj rolo balirke

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Kod Bjelovara 17 - godišnjaka usmrtio bubanj rolo balirke
23.06.2011.
u 10:00
Popeo se na rudu balirke, zavukao ruku u bubanj, koji ga je uvukao u priključak
Pogledaj originalni članak

Sedamnaestogodišnjeg Josipa R. iz Gornjega Križa nedaleko Bjelovara jučer je oko 14 sati usmrtila rolo balirka, izvijestila je policija.

Dok je na livadi upravljao traktorom za koji je bila priključena rolo balirka, u jednom je trenutku pukla špaga u bubnju priključenoga stroja. Josip je zaustavio traktor, no ne i pogonsko vratilo balirke.

Popeo se na rudu priključka, te s gornje strane zavukao ruku u prostor bubnja koji ga je tada djelomično uvukao u priključak. 23-godišnjak koji se nalazio blizu isključio je motor traktora, te je nesretnoga mladića uz pomoć mještana izvukao iz bubnja. No, zbog zadobivenih ozljeda Josip je preminuo na mjestu događaja.

Tijelo je prevezeno na patologiju Opće bolnice Bjelovar, gdje će sutra biti obducirano.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BU
BUNTIĆ
16:43 23.06.2011.

Jako žalosno! tragedija! Ali, takve se kod nas iz godine u godinu ponavljaju! Jel netko zbrojio broj maloljetnika koji svake godine pogine na traktorima ili u blizini? li, kao da svi raditelji razmišljaju na način da se to njima ne može dogoditi! A samo je jednom dovoljno za veliko zlo! I ovaj je jadan mladić dokazao da maloljetnici ( pa bili oni i 17-ogodišnjaci) ne mogu upravljati bilo kakvim motornim vozilima, pa ni na polju! Zar je marao platiti životom da mu to roditelji shvate? To je najveća tragedija! Koliko će ih još platiti tu cijenu! Produdimo se dok još imamo za što živjeti, jer poslije je bolje ne budii se više! Ipak, sućut roditeljima, nadam se da će znati čuvati drugu djecu!!!!

OB
-obrisani-
20:28 23.06.2011.

PA dobro jesu ti seljaci normalni? PA tko daje djeci da voze strojeve, traktore ... i to bez kontrole? Ovo nije prvo djete koje strada od poljoprivredne mehanizacije! To se svake godine ponavlja i tome treba stati na kraj ! Strašno!

SU
suncobran
22:35 23.06.2011.

sućut roditeljima ali još je tužnije što novinari ako su dobili takovo izviješće od policije onda laže i policija i novinari djećak se zove Josip Rajn ali nije iz Gornjeg Križa nedaleko Bjelovara već iz Brđana Sokolovačkog nedaleko Koprivnice a da se dogodilo nedaleko Križa jedino je to toćno pa bi bilo pošteno od policije i novinara da barataju toćnim informacijama jer nastaje zabluda među narodom i ćitateljima tko kome i kamo pripada tragedija je strašna ali šta je tu je malo neispravnosti stroja i malo neopreznosti događa se ovo što se dogodilo