Grabar Kitarović:

'Ostojiću se moglo odgovoriti samo ironijom. Nemam ustavne ovlasti i upravo to sam i govorila'

Foto: HRT
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Reuters/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Kolinda
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Kolinda
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Kolinda
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Kolinda
18.10.2015.
u 12:18
'Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom', kazala je predsjednica Grabar Kitarović za HTV.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je za HRT u Hong Kongu kako je njen odgovor ministru Ranku Ostojiću bio samo ironija. 

'Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom. To sam učinila i to preko Facebooka, a ne službeno. Naravno da nije to bila ozbiljna izjava, ja nemam Ustavne ovlasti i upravo to govorim ministru Ostojiću, jer mi je rekao da bih ja mogla riješiti krizu sa Srbijom u pet minuta, da meni prepušta ovlasti kojih nemam', izjavila je u Hong Kongu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav, napisala je jučer na svom službenom Facebook profilu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. 

 

 Predsjedničinu izjavu komentirao je kasnije i prozvani ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić. Rekao je kako je  pomislio sam da joj je netko hakirao profil te da bi se predsjednica morala suzdržati takvih izjava.

>> Vesna Pusić: Neprimjereno je da predsjednica šalje ovakve poruke van zdrave pameti u javnost

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 349

SH
shannoncrobriggs
12:37 18.10.2015.

Predsjednica s dvije rečenice izdominira cijeli kukuriku kokošinjac tako da ovi ne znaju ni kako se zovu niti prezivaju. Kakva kraljica hehehe.

GO
goranfr
12:38 18.10.2015.

Sad će Kukulele koalicija opet ubaciti neki bećarac za skretanje teme sa svoje sramote.

AN
anteloff
12:34 18.10.2015.

Zasto vi iz vecernjeg niste prenijeli izjavu Ostojica koja je potakla takvu reakciju predsjednice? Tek sad iz citata predsjednice saznajemo za to.