Oglasio se i otac

Korak bliže razrješenju misterija? Policija pronašla jaknu nestalog Slavonca

Foto: Novogradiške njuške
Korak bliže razrješenju misterija? Policija pronašla jaknu nestalog Slavonca
16.05.2023.
u 11:25
Darko je sa suprugom i psom u subotu oko 18.30 sati otišao u šetnju. Supruga se vratila kući, a Darko je rekao da će još malo ostati.
Pogledaj originalni članak

Pronađena je jakna koja je navodno pripadala nestalom 35-godišnjem Darku Betlachu iz Cernika kod Nove Gradiške kojem se u subotu izgubio svaki trag. Četvrti dan potrage jakna je pronađena osam kilometara od Cernika, mjesta gdje je nestao, u potoku Šumetlica koji se ulijeva u Savu, doznaje Danas.hr.

Prema dostupnim podacima, Darko je sa suprugom i psom oko 18.30 sati otišao u šetnju. Supruga se vratila kući, a Darko je rekao da će još malo ostati. Međutim, nakon nekog vremena vratio se i pas, kojeg je Darko spasio s ulice i udomio još kao štene. Pas se, nažalost, vratio sam, bez svoga gazde, nakon čega je policiji obitelj prijavila muškarčev nestanak.

Opsežna potraga za nestalim muškarcem počela je u subotu navečer. U traganju sudjeluju policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, odnosno PU brodsko-posavske, članovi HGSS-a iz Orahovice, Požege, Slavonskog Broda i Nove Gradiške s potražnim psima, pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cernika, Rešetara, Baćindola, Gunjavaca, Nove Gradiške i Ljupine, članovi lovačkih udruga i mještani. Koriste se i bespilotne letjelice za pregled iz zraka, ali unatoč velikim naporima, još ga nisu uspjeli pronaći. Timovi pretražuju širu okolicu Cernika, veliko područje od Šumetlice do izletišta Strmac.

 Za Danas.hr slučaj je prokomentirao i otac nestalog. "Ne znam što bih rekao. Teško mi je, tjeskoba. Sin mi je. Što se dogodilo, ne znamo. Nisam uopće znao da negdje ide, samo iz priče. Je l' on vodio psa, kud je otišao, ne zna se", rekao je Stjepan Betlach.

 
 
POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FR
franjo
14:39 16.05.2023.

Žena zna gdje je .