o nabavi automobila

Kosor: Predsjednik vlade mora znati za svaku kunu koja odlazi za nabavu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Kosor: Predsjednik vlade mora znati za svaku kunu koja odlazi za nabavu
19.02.2014.
u 19:25
– Poruka koja mora ići iz Vlade jest: I dalje ćemo smanjivati troškove – rekla je Kosor.
Pogledaj originalni članak

Bivša premijerka, sada nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor za vijesti 24 sata TV komentirala je Vladinu nabavu automobila.

Ne bi bilo problema u nabavi automobila da je riječ isključivo o vozilima nužnima za redovito funkcioniranje najvažnijih službi, problem je kad se u taj paket ukrcaju skupi automobili za puno širi krug ljudi, rekla je Kosor, donosi 24 sata.

Kosor ne vjeruje tvrdnjama ministara da nisu znali o kakvim je automobilima riječ, no sve više vjeruje tvrdnji premijera Zorana Milanovića da nije ništa znao.

–  Sve više vjerujem da premijer Milanović to nije znao jer to nije njegov posao, ali u ovako teškim vremenima prekomjernog deficita predsjednik Vlade mora znati za svaku kunu koja odlazi za nabavu nečega. Poruka koja mora ići iz Vlade jest: I dalje ćemo smanjivati troškove – rekla je Kosor.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Evo koje automobile hrvatski ministri voze privatno  

>> Milanović: Realne brojke su manje, u četvrtak mijenjamo odluku!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KA
kafka
22:14 19.02.2014.

Ma, što je to za Zokya Minanwokya 1/4 milijarde kuna, da bi on o tome vodio računa. Postoji li neko političko ogledalo da se vlast u njega pogleda? .

LI
list68
08:00 20.02.2014.

Bolje bi joj bilo da zašuti, izigrava nekakvu "moralnu vertikalu", a znala je sve, i bila suučesnica, u prljavim poslovima njenog bivšeg šefa.

DH
dalibor.hren
22:42 19.02.2014.

Tako je Jaco! Bivši predsjednik vlade Sanader je znao za svaku kunu i sad to negira!