ministar o automobilima

Maras: Da sam ja sudjelovao u nabavi, ovoga ne bi bilo

Gordan Maras
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
19.02.2014.
u 11:55

Na pitanje nije li još skuplje da sada nabavljeni automobili stoje, Maras je rekao da time Vlada želi poslati poruku

 – Žao mi je što nisam izravno sudjelovao u nabavi novih automobila, tada se ovakvo što ne bi dogodilo. No, moram reći da su ranije kupovani automobili bili mnogo skuplji. Nabava novih automobila je potrebna, ministar ima pravo na automobil više srednje klase, no ne ovako skup – rekao je gostujući u emisiji "A sada Vlada" Hrvatskog radija ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Na pitanje nije li još skuplje da sada nabavljeni automobili stoje, Maras je rekao da time Vlada želi poslati poruku: Auti će ići za čuvanje osoba, protokol, nećemo ih mi ministri koristiti. Time želimo poslati poruku da nam nije bitno u kakvom se autu vozimo. I ja svoju djecu u vrtić vozim svojim autom. Nažalost, kupljene aute ne možemo vratiti jer bismo izgubili novac.

>> Evo koje automobile hrvatski ministri voze privatno

>> 'Vozit ću se vozilom koje mi dodijele, premijer je već rekao sve'

Komentara 18

BA
balic
12:18 19.02.2014.

Na osnovi cega jedan ministar ima pravo na automobil vise srednje klase,na osnovi vasih rezultata koje ste postigli a koji su posramljujuci u svim sektorima..??

DU
Deleted user
12:42 19.02.2014.

Ha, ha, ha, vic dana.... Nisam znao da Maras moze biti duhovit..... Bando prokleta, i fico iz 1972. je za vas jos uvijek predobar!!!!!!!!

AM
ameris
12:24 19.02.2014.

Maras,riječi lete u zrak ! Makni se od ove zgadije i kaži sve što znaš jer kad te prisile otići,nitko ti neće ništa vjerovati i svi će reči ..isti je ko i ostali ! Kreni...sad ili zašuti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije