tri nesreće u bjelovaru

Liječnici se bore za život djevojčice koja je pala s quada, ona na koju je naletio auto puštena iz bolnice

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Bjelovar: Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći između vlaka i kombija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
U Velikim Zdencima se teretni kamion pun zemlje prevrnuo na bok, zatvorena državna cesta
24.06.2024.
u 16:21
Djevojčica (2011.) koja je stradala u padu s romobila hitno je prebačena u KBC Zagreb gdje je stavljena na respirator, a stanje joj je sada stabilno
Pogledaj originalni članak

Petak je bio crni dan za Bjelovar. U tom gradu u tri prometne nesreće stradalo je petero djece kojima je bila potrebna bolnička skrb. Troje djece ozljeđeno je u padu s quada, jedna djevojčica pri padu s romobila, a jedna u naletu automobila.

U nesreći s quadom ozlijeđene su dvije djevojčice 2011. godište i godinu stariji dječak, a jedna od djevojčica zadobila je teške ozljede i liječnici se još bore za njen život, doznaje 24sata. "Kod njenog zdravstvenog stanja na žalost nema pomaka, još uvijek je kritično" otkrio je dežurni kirurg dr. Branko Fila, dodajući da su dječak i druga djevojčica stabilno.

Iz bjelovarske bolnice ipak stižu i dobre vijesti - djevojčica (2011.) na koju je u petak naletio automobil kojim je upravljao 21-godišnjak dok je prelazila cestu danas je puštena na kućnu njegu. Ona je u nesreći zadobila prijelom ključne kosti i potres mozga.

Djevojčica (2011.) koja je stradala u padu s romobila hitno je prebačena u KBC Zagreb gdje je stavljena na respirator, a stanje joj je sada stabilno, kazao je dr. Milivoj Novak s Rebra.

VIDEO Krenule gužve na cestama: Kolona na Krku dugačka nekoliko kilometara

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:58 24.06.2024.

ajde malena izbori se i ti za svoj život Bože pomozi