Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonija zavijena u crno

Otac petero djece poginuo na povratku sa svadbe: Policija objavila detalje tragedije kod Đakova

Ilustracija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
24.06.2024.
u 12:08

Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo na način da je vozač zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja

U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 11.11 sati nedaleko od Đakova, na mjestu događaja smrtno je stradao 33-godišnji vozač osobnog automobila. Nesreća se, prema informacijama Policijske uprave osječko-baranjske, dogodila na državnoj cesti 515, između Satnice Đakovačke i Potnjana.

Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Đakovo utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo jer je vozač zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika, zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na oranici, ističe policija te dodaje kako vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Tijelo vozača, zaključuje policija, po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Kako je portal 24sata jučer objavio, poginuo je muškarac Davor koji je u subotu imao svadbenu proslavu. Mještani njegova sela kazali su kako Davor već godinama živi sa suprugom Martinom, s kojom ima petero male djece. Njegova je supruga trudna te bi uskoro trebala roditi. Par se prije nekoliko godina vjenčao kod matičara, a sada su održali proslavu. 

"Jako je vrijedan. Radio je što god je znao i našao. Tijekom ljeta sijao je lubenice i prodavao ih. Snalazio se da prehrani djecu. A njih dvoje bili su vrlo skladan i lijep par. Ona je uglavnom bila doma s djecom. Šokirani smo njegovim stradanjem", kazali su mještani koji su najavili da će organizirati prikupljanje financijske pomoći za obitelj u kojoj najstarije dijete ima tek desetak godina.

 

GALERIJA Poplavljen dio nastambi u Zoološkom vrtu u Osijeku
Ilustracija
1/30

Komentara 10

LE
LeXXus
12:31 24.06.2024.

Kakve veze ima to sto je bio vrijedan kad je vozio kao blesav. Potpuno nebitno i neodgovorno.

ŠS
Štap sa glavom
12:16 24.06.2024.

Iz poštovanja prema toj dječici i ženi najbolje ništa ne komentirati.

Avatar kozorog
kozorog
12:50 24.06.2024.

otac petero djece je sam bio na svadbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije