Odjeci

Međimurje ponovno ostalo bez ministarske fotelje

Foto: 'Zarko Basic/PD/PIXSELL'
Međimurje ponovno ostalo bez ministarske fotelje
16.12.2011.
u 15:54
Kukuriku koalicija ostvarila je u III. izbornoj jedinici drugi najbolji rezultat u državi, a međimurski je SDP prvi put dobio čak tri zastupnika – D. Zgrebec, Nadicu Jelaš i Marija Moharića
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC – Nisam razočarana što neću biti ministrica poljoprivrede. Mandatar bira svoje najbliže suradnike, to je njegovo pravo i odgovornost – odgovorila je na novinarsko pitanje Dragica Zgrebec, koja počinje odrađivati peti mandat SDP-ove saborske zastupnice. Njezino se ime često spominjalo u kalkulacijama oko ministarskih mjesta. No, zato je razočaranje jasno izrazio Ivica Perhoč, predsjednik SDP-a Međimurske županije, koji smatra da bi za Međimurce trebalo biti mjesta u izvršnoj vlasti. Ostaje nada da će Milanović i partneri izabrati nekoga na niže funkcije od ministarske. Kukuriku koalicija ostvarila je u III. izbornoj jedinici drugi najbolji rezultat u državi, a međimurski je SDP prvi put dobio čak tri zastupnika – D. Zgrebec, Nadicu Jelaš i Marija Moharića.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

M3
Miške 3
17:00 16.12.2011.

Neka bude sretna da ju nisu izabrali. Slijedeći ministar poljoprivrede ne smije biti pretilan niti prezasičen od funkcija. Starci u penziju.

KR
Kronika
18:50 16.12.2011.

Činjenica je da međimurje nije dobilo niti jednog poštenog, časnog i pametnog sabornika u Kukuriku koaliciji. Sramota.

KR
krka
13:50 18.12.2011.

Drugarica je inače jedinoza poslovođu svinjogojske farme: A kaj se tiče ministarskih mjesta, dragi moji susjedi; \'ko z vragom tikve sadi, uvijek tak prolazi! Kaj ste Vi očekivali poštenoga polek Gazić Kradimira, Linjka od Rijeka, Milanke Opančić, Ingrid Fiškalović...i da ne nabrajam ostalu istrošenu, pokvarenu u dno duše gamad. Bute vidli uskoro, skup z menom da je Jaca opatica prema njima. Inače, cijenim Međimuece kao vrijedne i radišne ljude, ali za politiku i procjenu političara, oprostite očito niste. Dokaz tome Vam je i smjena G. Ivkovića koji godinama uspješno vodi Međimurje plin, očito samo zato kaj ima iskaznicu HDZ-a.Ja i dalje mislim da nisu baš svi lopine. Kakvi su dolazeći uskoro bumo osjetili.