Ubojice ljudi strepe od policije, ubojice kuća ne boje se nikoga

20.09.2024. u 15:59

Za taj urbanistički zločin ipak postoji kazna, a taj je da će se Donji grad i okolni kvartovi pretvoriti u Trešnjevku, Vrbik ili Šestine, armirani slam bez zraka, ljepote i zelenila. Oni koji danas zadovoljno sjede u svojim preplaćenim kvadratima, s pogledom na starinu, uskoro će posvuda vidjeti odraze svojih arhitektonskih grozota

Komentara 1

GO
Gof33
16:15 20.09.2024.

Zna se tko je za to odgovoran: ministarstvo graditeljstva i gradski urbanisti. Znaju im se imena i prezimena. Bez njih u kombinaciji građevinac ne može ništa graditi pa niti kućicu za cucka. Pa nije baka Jaga s Dolca koja prodaje grincajg odgovorna za ovu situaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije