Čestitao i Bandić

Grabar-Kitarović: Bravo Vatreni! Bravo navijači! Bravo Hrvatska!

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović Aleksandar Vučić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Reuters/PIXSELL
tekma
Foto: Reuters/PIXSELL
tekma
Foto: Reuters/PIXSELL
tekma
Foto: Reuters/PIXSELL
tekma
Foto: Reuters/PIXSELL
tekma
21.06.2016.
u 23:14
"Siguran sam u nove dobre vijesti iz Francuske. Vi to zaslužujete! Sretno!"
Pogledaj originalni članak

U povodu pobjede nad Španjolskom, osvajanja prvog mjesta u skupini i plasmana u drugi krug Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku igračima, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru i izborniku reprezentacije Anti Čačiću.

"Bravo Vatreni, čestitam vam na veličanstvenoj pobjedi nad aktualnim europskim prvacima i nogometnoj velesili – Španjolskoj! I danas ste, kao i u prve dvije utakmice, pokazali fenomenalnu igru te ste nas oduševili svojom sigurnošću, smirenošću i zalaganjem. Osvajanjem prvog mjesta u skupini, nogometnomu svijetu ste pokazali da ste spremni za najveće domete. Ponosni smo na zajedništvo koje demonstrirate prije, za vrijeme i nakon utakmice te što nam ulijevate vjeru u ostvarenje snova svih hrvatskih navijača. Uz malo sreće što je neophodna na putu prema vrhu, a računajući na vašu kvalitetu, srčanost i iznimno nogometno umijeće, siguran sam u nove dobre vijesti iz Francuske. Vi to zaslužujete! Sretno!", poručio je Bandić.

Čestitku Vatrenima je preko Facebooka poslala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. "Bravo Vatreni! Bravo navijači! Bravo Hrvatska", napisala je predsjednica u svom statusu. 

>> Evo tko je od poznatih našao svoje mjesto na tribinama u Bordeauxu

>> Rakitić: Momčad diše zajednički, vidi se koliko smo moćni

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

GO
Gomila
00:04 22.06.2016.

Tecu suze i veselje zajedno Hvala vam Vatreni

DR
drjusup
23:51 21.06.2016.

Bravo Hrvatska!

BL
Blekpanther
00:34 22.06.2016.

A kad se sveznali Stipica ocituje cuti cete pravu izjavu bit ce od prilike ovaka: Da nije bilo njegovog NOB-a nebi bilo ni Perisica ni Kalinica!