TRAJE VELIKA POTRAGA

U Tuzli nađeno tijelo žene (31): Majka ju je ubila čekićem i ostavila dva oproštajna pisma

U Tuzli pronađeno tijelo žene (31), potraga za majkom ubijene
Foto: Stringer/PIXSELL
1/5
07.10.2024.
u 12:18

Majka nije pronađena u kući u kojoj je živjela s kćeri te za njom od jutros traje velika policijska potraga

Muškarac (64) iz Tuzle dojavio je noćas oko 1.15 policiji kako je u obiteljskoj kući zatekao beživotno tijelo svoje 31-godišnje kćeri. Očevidom je utvrđeno da je žena imala ozljedu na glavi, a obdukcijom će biti utvrđen točan uzrok smrti. 

Dnevni avaz neslužbeno doznaje da je riječ o strašnom zločinu koji je počinila majka 31-godišnjakinje. Na mjestu događaja, navodi isti portal, nađena su njezina dva oproštajna pisma te čekić kojim je, kako se vjeruje, počinjen zločin. 

Majka nije pronađena u kući u kojoj je živjela s kćeri te za njom od jutros traje velika policijska potraga. Ubijena 31-godišnjakinja navodno je bila teže bolesna. 

GALERIJA Tuga u Izraelu: Okupljanja počela u 6.29 sati, u isto vrijeme kada je Hamas napao
U Tuzli pronađeno tijelo žene (31), potraga za majkom ubijene
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

FI
Firestarterr
12:36 07.10.2024.

Bože sačuvaj ljudskih tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije