Indicije

Milanović o krađi mandata: Karamarkova izjava je krajnje neozbiljna i uznemirujuća

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Milanović o krađi mandata: Karamarkova izjava je krajnje neozbiljna i uznemirujuća
Autori Hina, Mia Buva
24.01.2016.
u 16:27
-Kada govorimo o prvom pomoćniku Tihomira Oreškovića koji je zadužen za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku, to je krajnje neozbiljno i uznemirujuće, jer tvrditi da se u Hrvatskoj 2015. godine nekoga potkrada je opasno- rekao je Milanović
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ocijenio je  opasnom i zabrinjavajuću izjavu predsjednika HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka kako postoje indicije da je u izbornoj noći Domoljubna koalicija pokradena za pet ili šest mandata.

 -Kada govorimo o prvom pomoćniku Tihomira Oreškovića koji je zadužen za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku, to je krajnje neozbiljno i uznemirujuće, jer tvrditi da se u Hrvatskoj 2015. godine nekoga potkrada je opasno- rekao je Milanović u Sinju.

 -Sad bi bilo zanimljivo čuti što misli njegov šef Vlade. Predsjednik Vlade nije prvi među jednakima, predsjednik Vlade mora biti prvi iznad nejednakih i to nije nikakvo podcjenjivanje drugih, nego jedino takva Vlada može funkcionirati. Njegov prvi pomoćnik kaže da se u Hrvatskoj krade na izborima, mene to kao Hrvata i kao bivšeg premijera uznemirava- istaknuo je Milanović, koji je za boravka u Sinju dao izjavu za medije o jučerašnjim izjavama Tomislava Karamarka.

Po Milanovićevim riječima, ne može biti potkradanja na izborima. -Čak ni HDZ ne može potkradati na izborima, a to je najbolji dokaz da je sustav jako siguran jer tamo gdje ne može HDZ krasti, to je super sigurno- rekao je Milanović.

-Krađa na parlamentarnim izborima nije moguća, tu se sve kontrolira, treba pitati DIP, krađa je moguća na predsjedničkim izborima jer tamo nema stranačkih tijela u kontroli- kazao je Milanović.

Osim na krađu mandata, Milanović se osvrnuo i na skorašnji izbor čelnika stranke.

 -Imam dobar odnos s ljudima iz stranke i imao sam ga svih šest godina- odgovorio je Milanović na upit smatra li da mu je kandidaturom Zlatka Komadine ugrožena pozicija.  Dodao je i da je datum izbora legitimna odluka, a što se njega tiče izbori se mogu održati i nakon Uskrsa, kazao je predsjednik SDP-a za RTL.

>>DIP će se sutra očitovati o Karamarkovoj izjavi

>>Tomislav Karamarko: Ima indicija da su nam ukrali 5-6 mandata. Ispitat ćemo to!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 108

ZE
zebbo1
16:38 24.01.2016.

Krađa na parlamentarnim izborima je moguća ako imaš kontroliru nad medijma, anketarskim agencijama, MUP-om, ministarstvom uprave, Apis-om, izbornim povjerenstvom odnosno državnom upravom. Milanović je sve to do jučer kontrolirao. Danas kontrolira još samo anketarske agencije te medije poput rtl-a, hrt-a, nove tv, index-a pavićevih medija, te ponekog novinara s 24 sata i večernjeg.

BU
Burger
16:32 24.01.2016.

Dobro je poznato da su Hrvatin i Josipovic na izborima 2009. krali glasove, a postoji opravdana sumnja da su drugovi i na ovim izborima krali glasove

DU
Deleted user
16:31 24.01.2016.

Oprosti mu Bože ovaj ne zna što govori i to je bio premijer?