sdp-ov skup

Opušteni Milanović na druženju u Jastrebarskom

SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
SDP u Jastrebarskom
30.01.2016.
u 13:19
Bivši premijer na Facebook je stavio slike druženja esdepeovaca iz VII. izborne jedinice
Pogledaj originalni članak

"Kada pogledamo osam godina unatrag i slažemo bilancu, možemo zaključiti da je SDP prije 8 godina bila jaka stranka, ali ne jaka kao danas. Naše vrijednosti su ostale iste, naša snaga je veća, jaki smo i to plaši HDZ. Imamo dobre temelje i okupili smo sve relevantne stranke ljevice koje SDP predvodi. To je snaga naše stranke. Promjene Hrvatskoj, one dobre promjene donosimo mi - SDP. Ne smijemo stati, ne smijemo posustati jer svakog trenutka moramo biti spremni preuzeti odgovornost za zemlju." 

Poručio je to danas predsjednik SDP-a putem svoje Facebook stranice na kojoj je objavljena i galerija fotografija sa jučerašnjeg druženja SDP-ovaca VII. izborne jedinice u Jastrebarskom.

Sudeći po fotografijama bilo je to jedno opušteno i ležerno druženje. Na jednog fotografiji naizgled se čini da je Zoran Milanović čak i zaplesao. No, bivšeg premijera se nikad ne vidi u plesu pa je prije riječ tek o ugodnom razgovoru. 

>> Milanović predao kandidaturu za šefa SDP-a, Starešinić odustala

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

Avatar poglavito
poglavito
13:34 30.01.2016.

... ko to tamo cupka kao vjeverica ?

ZL
zlocinackaplatforma112
14:09 30.01.2016.

Hahahaha,autor večernji list...znači li to da je kompletno uredništvo s vrlim novinarima bilo na ugodnom druženju?Žurno vratiti PDV na ovakve tiskovine a na pojedine kao 24 sata,novi list i lijeve neonacističke portale uvesti posebni porez na žutilo.

NO
nori
13:53 30.01.2016.

Mora da je na teškim medikamentima