NEOBIČAN SAVEZNIK

VIDEO Naoružani strojnicom ili napunjeni eksplozivom roboti se probijaju do neprijateljskog položaja: Ukrajinci objavili snimku

Foto: telegram
1/3
20.09.2024.
u 09:07

Kopnena daljinski upravljana vozila koriste se u ratu u Ukrajini i za izvlačenje ozlijeđenih vojnika

Uz masovno korištenje bespilotnih letjelica, u ratu u Ukrajini sve se više koriste i kopneni roboti. Tako je objavljena snimka na kojoj ukrajinska vojska, u ruskoj regiji Kursk, koristi robotsko vozilo naoružano strojnicom 7,62 mm.

Uz potporu minobacača napali su ruske položaje u graničnom pojasu, a snimka pokazuje kako robotom manevriraju izbjegavajući mine i napreduju prema ruskim položajima. Rusija je robotsko vozilo gađala iz ručnog bacača i bespilotnim letjelicama.

Inače, kopnena daljinski upravljana vozila koriste se u ratu u Ukrajini i za izvlačenje ozlijeđenih vojnika, ali i se i, napunjena eksplozivom, navode do neprijateljskih položaja i rovova gdje se onda eksploziv aktivira.

FOTO Sandri Elkasević smiješi se bogatstvo, hrvatska kraljica diska mogla bi dobro zaraditi

1/3
Ključne riječi

Komentara 6

KI
Kontra indoktriniran
09:54 20.09.2024.

A na slici ruski robot koji je nastao davno prije agresije na Ukrajinu.

AN
Antonio1952
09:37 20.09.2024.

Putin oficir KGB veliki pravoslavni vjernik razara Ukrajinu i ubija pravoslavce uz pomoc Kadirova i njemu slicnih.

AS
Asirijac
09:16 20.09.2024.

Razbijanje i dijeljenje pravoslavnih zemalja - cija li je to politika ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije