istupio iz SDSS-a

Mirko Rašković podnio ostavku na mjesto zamjenika župana

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Mirko Rašković podnio ostavku na mjesto zamjenika župana
02.12.2015.
u 09:52
Vodstvo SDSS-a smatra da saborski mandat Mirka Raškovića, koji je u ponedjeljak ujutro istupio iz stranke, pripada SDSS-u
Pogledaj originalni članak

Mirko Rašković, izabrani zastupnik SDSS-a koji je istupio iz stranke, podnio je danas ostavku na funkciju zamjenika šibensko-kninskog župana iz redova manjinaca zbog nespojivosti te i funkcije saborskog zastupnika, izvijestio je medije ured župana.

Rašković je podnio ostavku županu šibensko-kninskom Goranu Pauku zbog nespojivosti funkcija, a ostavka na snagu stupa danom konstituiranja Sabora. Župan Goran Pauk obavijestit će o Raškovićevoj ostavci Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Ministarstvo uprave, a potom će Vlada raspisati izbore za novog predstavnika srpske nacionalne manjine u županijskoj izvršnoj vlasti, navodi se u priopćenju iz ureda župana šibensko-kninskog.

Izabrani saborski zastupnici koji su na funkciji nespojivoj sa zastupničkom do danas u 10 sati moraju zastupnički mandat staviti u mirovanje ili dati ostavku na nespojivu dužnost.

Vodstvo SDSS-a smatra da saborski mandat Mirka Raškovića, koji je u ponedjeljak ujutro istupio iz stranke, pripada SDSS-u.

>> Pupovac: Rašković je nakon prvih razgovora bio nervozan i nesiguran

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

DU
Deleted user
10:04 02.12.2015.

Ovaj je jedan od časnih 10 000 srba koji su popmgali Hrvate u borbi za ne ovisnost,nije prvio zločine nad Hrvatima kao Stanimirović. To je pravi čovjek ma koje nacije on bio.

BH
bijela_hrvatska
10:33 02.12.2015.

Zašto npr. časni hrvatski branitelji iz redova srpske nacionalne manjine, kao npr. Rašković ili Nenad Vlahović ne mogu doći do izražaja pred "vekovnim kavgadžijama-velikosrbima" u Hrvatskoj ? Pitajte "partiju" i Pupovca... njima je u interesu da su Srbi okrenuti prema Srbiji i Beogradu, a ne prema Hrvatskoj i Zagrebu... "petkorakaško-kokardaška ljubav zaista zaborava nema..."

DU
Deleted user
10:19 02.12.2015.

U dvadeset pet godina hrvatske demokracije vidjeli smo da glas ne pripada stranci i to su mnoga tijela dokazivala, pa zašto bi sada bilo tako.