Dijelili flastere

Mladež HDZ-a Milanoviću zbog truda uručila 'pohvalnicu'

Foto: ''
mladež (1)
Foto: ''
mladež (1)
Foto: ''
mladež (1)
19.09.2013.
u 13:37
Osim 'pohvalnice' premijeru, članovi Mladeži u današnjoj su akciji i svim ministrima podijelili flastere kao simbol njihovog poslušništva Milanoviću
Pogledaj originalni članak

Članovi Mladeži hrvatske demokratske zajednice jutros su prije sjednice Vlade udijelili "pohvalnicu" premijeru Zoranu Milanoviću "zbog iznimnog truda uloženog u sankcioniranje RH od strane Europske komisije, ugrožavanje gradnje pelješkog mosta, izolacije RH izvan Schengena te ustrajnog štićenja udbaša".

– Nevjerojatna je brzina kojom je premijer Milanović, zbog vlastitog egocentrizma i zaštite komunističkih zločinaca uveo Hrvatsku u izolaciju. Iracionalnim inzistiranjem na "lex Perković" nanio je nepopravljivu štetu ugledu RH, a pred vratima su nam i novčane sankcije. Stoga ga pozivamo da preuzme odgovornost i podnese ostavku! Kako bi, napokon, pomogao Hrvatskoj i njenim građanima – poručuju iz mladeži HDZ-a.

Smatraju i da izravnu političku odgovornost "ex lege" trebaju snositi i svi ostali koji sudjeluju u kreiranju vanjske politike RH. A to su, po Ustavu i zakonima, predsjednik RH Ivo Josipović te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

Osim "pohvalnice" premijeru, članovi Mladeži u današnjoj su akciji i svim ministrima podijelili flastere kao simbol njihova poslušništva Milanoviću.

>> Milanović: Evo teme za tabloide! Pusić: Zašto si ih upozorio?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.