JESTE LI GA VIDJELI?

Mladić nestao prije mjesec dana, signal mobitela zadnji put uhvaćen kod zagrebačkog Mosta mladosti

Foto: MUP
Mladić nestao prije mjesec dana, signal mobitela zadnji put uhvaćen kod zagrebačkog Mosta mladosti
30.09.2023.
u 10:58
Zvonimir je rođen u Kninu a živi u zagrebačkom naselju Trnsko. Visok je oko 185 centimetara te ima smeđu kosu i smeđe oči
Pogledaj originalni članak

Prije mjesec dana nestao je 26-godišnji Zvonimir Lončar s područja Zagreba, a iako mu od tada nema traga, obitelj i dalje ne gubi nadu da će policijska potraga rezultirati pronalaskom mladića, iako strahuju da se dogodilo ono najgore.

Signal Zvonimirova mobitela posljednji je put uhvaćen 30. kolovoza malo prije 22 sata kod Mosta mladosti. "Nakon toga uopće mobitel nije bio aktivan da bi se tjedan dana kasnije mobitel pojavio na mreži. Međutim, završio je u rukama nepoznate osobe koja ga je navodno našla na nasipu kod Savice te nam isti nikada nije uručio" ispričao je za Jutarnji list brat nestaloga.

On je obišao crkvene pučke kuhinje i veća mjesta na kojima obitavaju beskućnici, a grad je oblijepio fotografijama, no kaže kako daljnjih tragova nisu imali. Ističe kako usprkos sumnjama nije pretraženo korito rijeke Save jer se nisu javili svjedoci koji su, eventualno, vidjeli da je mladić skočio u vodu.

Zvonimir je rođen u Kninu a živi u zagrebačkom naselju Trnsko. Visok je oko 185 centimetara te ima smeđu kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku, plavu majicu sa kapuljačom i bijele tenisice.

VIDEO Bivši rukometaš Denis Buntić osumnjičen za nasilje u obitelji javio se u policijsku postaju

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.