PRIJAVA SMEĆA

Mostovac o Marijani Puljak: Neka je Tomašević zaposli da cinka Zagrepčane

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Mostovac o Marijani Puljak: Neka je Tomašević zaposli da cinka Zagrepčane
26.01.2022.
u 18:33
Sjedi Marijana, imaš 5 iz građanskog odgoja kod druga Tomaševića! Samo nemoj plakati kad te druga djeca budu zadirkivala - naveo je.
Pogledaj originalni članak

Saborska zastupnica Marijana Puljak izazvala je lavinu reakcija nakon što je na Facebooku u jednom komentaru navela kako je prijavila susjedu koja je kutije odložila izvan kontejnera za papir. 

Mostov Marko Sladoljev komentirao je to u statusu pod naslovom 'Rješenje za otpad u Zagrebu'. 

- Neka Tomislav Tomašević zaposli Marijanu Puljak koja će cinkati Zagrepčane. Kupiti joj mali motorin i neka krstari ulicama Zagreba. Svi će biti u strahu jer sa Marijanom se nije za igrati! Usput može cinkati i one koji ne nose ni masku te tako pridonijeti državnom proračunu. Sjetimo se osnovne škole i jesmo li voljeli one koji su nas stalno tužakali drugarici. Sjedi Marijana, imaš 5 iz građanskog odgoja kod druga Tomaševića! Samo nemoj plakati kad te druga djeca budu zadirkivala - naveo je. 

 

Pitanje odvoza smeća postala je jedna od najvažnijih tema u Zagrebu, posebice nakon što je gradonačelnik Tomislav Tomašević objavio detalje novog modela odvoza smeća. 

VIDEO: Tram 11: Mi seciramo društvo i promatramo što su problemi, mi smo domoljubi

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar horuk
horuk
19:35 26.01.2022.

Pa bas su Mostovci Puljkovi zetoncici i drze mu vlast u Splitu. Ima li u Mostu ijedan kompas ljudi moji. Danas sa SDPom pa sve palo u vodu zbog otvorenih zavjesa na tajnom dodjeljivanju fotelja, pa sa HDZom pa rusi svoju vladu, pa zele lustaciju pa ponovo ruse svoju vladu da ne bude lustracije. Pa glume konzervativce i postenjacinje ali ratuju do zadnjega zbo koruptnog ekstremnog ljevicara Posaveca, pa im Bulj glavni intelektualac a Grmoja glavni moralista, pa uzimaju Hrvatima Gospu i Sinjsku Alku jer je to njihovo, pa u Splitu podrzaju opet kao zetoncici Puljka u otkazivanju samohrane majke i pri djeljenju fotelja puljkovim pajdasima. Ima li na svijetu proturijecnije, licemjernije i neinteligentnije stranke?

Avatar southman
southman
19:33 26.01.2022.

A isti ste. Cinkaroši !

PR
prokurator
20:48 26.01.2022.

nebitan trolčić.