Đelekovec

Motiv napada očito nije novac jer se sve zbilo na parkiralištu

Foto: \'Marijan Susenj/PIXSELL\'
Motiv napada očito nije novac jer se sve zbilo na parkiralištu
03.03.2011.
u 09:00
Muškarac je prišao ženi koja je automobilom došla na posao i od nje zatražio da se vrati u vozilo. Prišao je neki čovjek i on je pobjegao.
Pogledaj originalni članak

Minutu prije 7 sati policija je jučer zaprimila dojavu građana da je u Đelekovcu nedaleko od Koprivnice nepoznati muškarac napao zaposlenicu Podravske banke i da joj prijeti pištoljem. Policija je utvrdila kako je maskirani muškarac neposredno prije dojave na parkiralištu kod banke u Ulici Pavla Kvakana prišao 43-godišnjoj službenici, koja je automobilom došla na posao, i od nje zatražio da se vrati u vozilo. Ona ga nije poslušala, već se oduprla, pa joj je muškarac zaprijetio da ima pištolj. U tom trenutku cestom pokraj parkirališta, koja je u to vrijeme bila iznimno prometna, naišao je čovjek koji je stao i upitao što se događa. Maskirani muškarac tada se vjerojatno uplašio i, kako je priopćila policija, laganim hodom pješice se udaljio s mjesta događaja.

Iako je bilo raznih verzija događaja, Dražen Laljek, glasnogovornik koprivničko-križevačke policije, rekao je kako oni nemaju podatke da je novac bio motiv ovog napada, kao ni da je nepoznati muškarac kod sebe doista imao pištolj. Dakle, prema njima nema elemenata da bi se radilo o razbojstvu ili barem pokušaju razbojstva.

Policija je odmah po dolasku na području Đelekovca posegnula za uobičajenim postupcima pretraživanja vozila, a doznajemo i da su "posjetili" jednog muškarca na području Legrada koji im je očito bio sumnjiv, no ispalo je da on nema veze s tim slučajem.

Napadnuta žena jučer nije htjela davati izjave, a banka tijekom dana nije radila.

Muškarac ima oko 50 godina, visok je oko 170 centimetara, mršavije je građe, a na desnoj strani lica imao je bijelu gazu. Nosio je tamne naočale, na glavi je imao crnu vunenu kapu i bio je odjeven u vojnu maskirnu jaknu i traperice, a nosio je crne cipele. Policija moli građane da im dojave bilo kakve korisne spoznaje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.