U Čikovićima

Motociklist podletio pod teretno vozilo

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Motociklist podletio pod teretno vozilo
29.08.2011.
u 15:56
U posljednja tri dana na riječkom području dva su motociklista poginula, dva su teško ozlijeđena, a jedan je preminuo u bolnici od posljedica nesreće prije dva tjedna.
Pogledaj originalni članak

Nešto prije 14 sati u blizini Kastva, u naselju Čikovići kod kućnog broja 77, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač motocikla. Prema prvim saznanjima u prometnoj nesreći sudjelovali su teretno vozilo i motocikl, oba riječkih registarskih oznaka, priopćeno je iz Operativno-komunikacijskog centra PU primorsko-goranske. Motocikl je, kažu na mjestu nesreće, najvjerojatnije podletio pod teretno vozilo dok je pretjecao. Na mjestu događaja u tijeku je očevid i utvrđivanje okolnosti prometne nesreće. Promet se trenutačno odvija otežano uz regulaciju prometne policije.

Stradali vozač motocikla drugi je motociklist koji je u posljednja tri dana poginuo na riječkom području, još dvojica teško su ozlijeđena, a jedan je motociklist, koji je bio teško ozlijeđen u nesreći 13. kolovoza u Rijeci, u subotu preminuo u bolnici.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
Toni50
23:42 29.08.2011.

Stradali vozač motocikla drugi je motociklist koji je u posljednja tri dana poginuo na riječkom području, još dvojica teško su ozlijeđena, a jedan je motociklist, koji je bio teško ozlijeđen u nesreći 13. kolovoza u Rijeci, u subotu preminuo u bolnici. Sreča za neke koji čekaju da dobiju koji organ !