NOVI PREDSJEDNIK SDP-A

VIDEO Prva reakcija Hajdaša Dončića nakon pobjede: 'Bez podjela, za pobjedu, za SDP koji je prvi, a ne drugi'

Zagreb: Siniša Hajdaš Dončić novi je predsjednik SDP-a nakon rezultata unutarstranačkih izbora
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/9
21.09.2024.
u 20:07

Siniša Hajdaš Dončić osvojio je 4447 glasova, odnosno 56,46 posto

Siniša Hajdaš Dončić novi je predsjednik SDP-a. U drugom krugu unutarstranačkih izbora, Hajdaš Dončić osvojio je 4777 glasova (56,46 posto) te pobijedio gradonačelnika Makarske Zorana Paunovića koji je dobio 3430 glasova, odnosno 43,54 posto. Dosadašnji čelnik stranke, Peđa Grbin, obratio se nakon objave službenih rezultata: "Bile su ovo divne, nekad izazovne, četiri godine. Čestitam Siniši, želim ti da budeš uspješniji nego što sam ja bio."

Siniša Hajdaš Dončić zahvalio je svim članovima i članicama koji su izašli na izbore. "Izbori su završeni. U SDP-u ima mjesta za svakoga. Zahvaljujem svim članovima i članicama koji su izašli na izbore. Bez SDP-a u Hrvatskoj nema pozitivnih promjena. Bio sam jasan, želim da SDP bude prva politička stranka u Hrvatskoj. Slušao sam primjedbe članova. SDP će se, naravno, prilagođavati vremenu i prostoru i biti pobjednička stranka."

"Bez podjela, za pobjedu, za SDP koji je prvi, a ne drugi", naglasio je. 

Komentara 37

NO
NOVItraktorsprikolicom
20:27 21.09.2024.

Biti će dosta teško biti lošiji i od Grbina. Ali ovaj će sigurno uspjeti!

DU
dubrix
20:26 21.09.2024.

U HDZ-u otvaraju šampanjac

RA
Razbibriga
20:28 21.09.2024.

Kakav su si autogol zabili ovi iz SKYU...pardon Sdp-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije