UPORNO GA ŽELIO UBITI

Pucao u sumještanina pa ga pokušao dokrajčiti nožem

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Pucao u sumještanina pa ga pokušao dokrajčiti nožem
20.05.2015.
u 13:38
Nakon što se posvadio sa 51-godišnjim sumještaninom, uhićeni je povukao pištolj i nastrijelio ga u glavu.
Pogledaj originalni članak

Koprivnička policija uhitila je 65-godišnjeg muškarca i osumnjičila ga za pokušaj teškog ubojstva zbog događaja koji se zbio u ponedjeljak poslijepodne na polju u okolici podravskog mjesta Gabajeva Greda na đurđevačkom području.

Nakon što se posvadio sa 51-godišnjim sumještaninom, uhićeni je povukao pištolj i nastrijelio ga u glavu. Hitac nije bio koban i ustrijeljeni muškarac stao je bježati, a 65-godišnjak ispalio je još dva hica i promašio. Čini se da je ostao bez streljiva, jer se zaputio kući po nož, uporan u namjeri da dokrajči suseljana. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, u međuvremenu je na ranjenog 51-godišnjaka naišao mještanin i odvezao ga u koprivničku bolnicu te je za slučaj odmah doznala policija.

Na mjesto zločina stigla je baš kad se 65-godišnjak vratio s nožem u ruci, pa ga je uhitila. U pretrazi njegove kuće i automobila pronađene su, osim pištolja, i dvije puške, 230 komada streljiva, 58 lovačkih patrona i optički ciljnici. Budući da nesuđeni ubojica za njih nije imao potrebne dozvole, kazneno je prijavljen i zbog nezakonitog posjedovanja oružja.

>> Dino Kulišek tvrdi da čuje glasove i da prelazi u druge dimenzije

>> Puškom ručne izrade pokušao ubiti majku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GI
gilesfra007
15:43 20.05.2015.

Ma pravi hrvatski katolik.

ZA
zambezi
16:34 20.05.2015.

Ovog nastreljenog jadnika moze spasiti jedino ako ovog osude na 20 godina zatvora. Inace kad izadje za 6 mjeseci iz zatvora,na kolko ce bit osudjen,opet ce krenut u pohod.

MH
mrtav-hladan
19:01 20.05.2015.

Razumijem ga ...