HSP AS

Na čelu vukovarske podružnice Drago Adžaga

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Na čelu vukovarske podružnice Drago Adžaga
26.01.2015.
u 14:15
Nakon što je vrh vukovarske podružnice HSP AS istupio iz redova HSP AS danas je umirovljenom pukovniku HV-a Dragi Adžagi uručeno imenovanje za koordinatora stranke za Vukovar.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je vrh vukovarske podružnice HSP AS istupio iz redova HSP AS danas je umirovljenom pukovniku HV-a Dragi Adžagi (na slici) uručeno imenovanje za koordinatora stranke za Vukovar.

Imenovanje mu je uručio glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić u nazočnosti predsjednika Kluba vijećnika HSP AS u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije i člana Predsjedništva stranke iz Vukovara Tomislava Džanka. Ovom prilikom Adžaga je rekao kako će HSP AS Vukovar svoj utemeljiteljski zbor održati u narednih dva tjedna, što je uvjetovano slobodnim terminima predsjednika HSP AS Ivana Tepeša i drugih stranačkih dužnosnika.

U međuvremenu bit će ustrojeni Klubovi mladih i žena starčevićanki Podružnice Vukovar te Odbor za branitelje koji će aktivno sudjelovati u radu kasnije izabranog vodstva Podružnice. Dužnosnici i članovi HSP AS Podružnice Vukovar odredit će svoje izaslanike i kandidate za reizbor Županijskog vijeća HSP AS Vukovarsko-srijemske županije koji će biti održan u Vinkovcima 05. veljače.

Inače, Adžaga je umirovljeni je pukovnik HV-a. Bio je dragovoljac Domovinskog rata, branitelj Vukovara gdje je i ranjen, a tijekom najaktivnije obrane Vukovara i najžešćih napada obnašao je dužnost zapovjednika prve brigadne satnije vojne policije u Vukovaru, a samim tim i u RH. Hrvatski je ratni vojni invalid, višestruko pohvaljivan i odlikovan u ratu i miru. Aktivno služenje u Hrvatskoj vojsci završio je na dužnosti pomoćnika zapovjednika za sigurnost V. gardijske brigade HV-a.

>> Cjelokupno vodstvo HSP AS Vukovar napustilo stranku i prešlo u stranku Ruže Tomašić 

>> Tomašić neće na izbore s Karamarkom: 'Nema prodaje, nema predaje, nema izdaje'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.