NAPETI ODNOSI

Na ručku s japanskim premijerom Trump objavljuje sankcije S. Koreji

Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Donald Trump
21.09.2017.
u 16:53
Napetosti su eskalirale u posljednjih nekoliko tjedana
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je izjavio da će Sjedinjene Države uvesti nove sankcije protiv Sjeverne Koreje kako bi tu zemlju spriječile u razvoju nuklearnog i balističkog programa. 

"Uvest ćemo nove sankcije Sjevernoj Koreji", izjavio je Trump na marginama Opće skupštine UN-a

Napetosti su eskalirale u posljednjih nekoliko tjedana zbog sjevernokorejskog nuklearnog i balističkog programa, unatoč snažnom pritisku svjetskih sila. 

Trump će objaviti nove sankcije na ručku s japanskim premijerom Shinzom Abeom i južnokorejskim predsjednikom Moon Jae-In, rekao je visoki dužnosnik američke administracije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
rimac444
20:16 21.09.2017.

Nema koristi od sankcija, jer kako reče diktator putin iz svog iskustva narod će pasti travu i ridati u suzama kada krepa koji od diktatora. Zar nismo to doživjeli sa jednonogim diktatorom i zločincem . Treba odlučno udariti u glavu diktatora i njegove timaritelje

MA
marsovac
00:52 22.09.2017.

s. koreju mogu razumoijeti samo rusi i srbi. Rusi zive u svojoj putinovicevoj diktaturi a srbima je bre "ceo svet" kriv da su takvi. Jos se nisu osvijestili od bombardiranja a lazima se hrabre.

DU
Deleted user
21:37 21.09.2017.

Sada smo još treba reći da će Kina i Rusija amere polsušati, plus amer je Ruse dodatno razljutio jer ameri gađaju Sirijsku vojsku. Možete vi soli staviti na rep Sjevernoj koreji sada se ima sa čime braniti.