Nisu se zaustavili

Najmlađa članica obitelji Ahmeti udarila policajca

Foto: Arhivska fotografija
Najmlađa članica obitelji Ahmeti udarila policajca
03.07.2011.
u 11:18
Julieta je jedina sestra Ahmeti sa splistke Kopilice. Četiri starija brata poznati su po dilanju, krađama, razbojstvima....
Pogledaj originalni članak

Julieta Ahmeti (20) kazneno je prijavljena zbog napada na službenu osobu. Bila je suvozačica u osobnom vozilu marke Renault twingo, koji je vozio Ivan L. (23) kada ih je u Kaštel Sućurcu pokušao zaustaviti prometni policajac. Nisu stali, ali su zaustavljeni u Solinu. Suvozač je pobjegao, a isto je pokušala učiniti i Julieta udarivši policajca nogom. U bijegu su je spriječili građani. Privedena je u policiju, odbila je dati sikaz o događaju.

Pronađen je i priveden i vozač. Policija je pretražila twingo, koji je imao nepripadajuće registarske pločice, ali ništa nije pronađeno.

Julieta ima četiri starija brata. Poznati su po krađama, razbojstvima, preprodaji droge i sličnome.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BG
bijesna glista
14:44 03.07.2011.

Hm Građane pohvaliti, a ovim policajcima - torpedo. Kaj će sad kuharice loviti dokazane dilere i razbojnike a policajčeki samo piti kavice po birtijetinama i primati plačice?

DU
Deleted user
15:15 03.07.2011.

Uh, kak vas je administrator pobrisal! Sigurno mu zena sinoc nije dala?!

FE
Felicijen
15:41 03.07.2011.

*******ja sam ovo sam obrisao ali je jasno što sam htio reći*********