Kolumna

Neistine s govornice UN-a: Zašto Hrvatska šuti na Vučićevu povijesnu laž?

Foto: Reuters/PIXSELL
Neistine s govornice UN-a: Zašto Hrvatska šuti na Vučićevu povijesnu laž?
14.10.2023.
u 22:27
Vrijeme je da i za Vučićev govor u Glini 1995. sazna cijeli svijet

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 28

Avatar LooneyToney
LooneyToney
22:51 14.10.2023.

Kao da ne znaju šta je govorio u Glini, čiji je ministar "informisanja" bio, komu je nosao "kišobran" iznad Sarajeva i kome je zaprijetio sa "100 za 1"?! Vi kao princeza na zrnu graška?! 😏 Sve oni to znaju i ništa im ne smeta dok ih sluša. Kad potpuno preda Kosovo, bit će kandidat Nobela za mir. ....daj se zbrojite!

EB
Em-Be.123
23:33 14.10.2023.

Tanjulo, Tanjulo.......kad srbijanska politika misli da je Srbija, i srpsko tlo, svugdje gdje žive tzv. Srbi, tj. kršćani koje su za vrijeme Osmanlijskog carstva srbijanski popovi, pod kapom Turaka, posrbili. I za to dobili bakšiš. Važnije im je bilo tzv. srpstvo od kršćanstva, a tako je i danas. Velikosrpstvo i četništvo, koje je bilo službeno, i prije i za vrijeme stare Jugoslavije, stvorilo je ustaški pokret. Nisu se oni rodili i nastali sami po sebi, ili prema genetskom kodu...a zlo su radili i jedni i drugi...

Avatar Carbonado
Carbonado
00:32 15.10.2023.

Gospodin Vučić ima jako lošu genetiku. Pa pogledajmo samo te crte lica, mimiku, škiljeće okice. Svaki put kad ga vidim mislim da za kruh skuplja sekundarne sirovine. I sad taj i takav vodi nekakvu državu. A realno samo profitira na kulturološkom usvajanju naslijeđa jednog malog hrvatskog plemena koje je pokoreno u 15. stoljeću. Dječja posla.