istraživanje u tijeku

Nesreća u Slavonskom Brodu: U sudaru automobila i sanitetskog vozila šestero ozlijeđenih

Nesreća u Slavonskom Brodu: U sudaru automobila i sanitetskog vozila šestero ozlijeđenih
27.04.2023.
u 16:05
Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom slovenskih nacionalnih i registracijskih oznaka ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 54-godišnjak Tom prilikom došlo je do sudara, pri čemu je automobil slavonskobrodskih registracijskih oznaka od jačine udara sletio s kolnika na nogostup udarivši u pročelje zgrade.
Pogledaj originalni članak

Kako su izvijestili iz Policijske uprave brodsko-posavske, na raskrižju ulica Ivana Gundulića i Nikole Zrinskog dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom slovenskih nacionalnih i registracijskih oznaka ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, kojim je upravljao 54-godišnjak Tom prilikom došlo je do sudara, pri čemu je automobil slavonskobrodskih registracijskih oznaka od jačine udara sletio s kolnika na nogostup udarivši u pročelje zgrade.


Kako smo doznali, radilo se o vozilu sanitetskog prijevoza čiji je vozač  nastojao  izbjeći vozilo slovenske registracije koje mu je oduzelo prednost. Drugi automobil sletio s kolnika na travnatu površinu. Prema dostupnim informacijama, u prometnoj nesreći je ozlijeđeno šest osoba, od kojih dvije teško, a kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te će po završetku podnijeti adekvatnu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.