ima ozlijeđenih

FOTO Teška nesreća kod Jastrebarskog: Pijan udario u drugi auto, morali intervenirati vatrogasci

DVD Jastrebarsko
Foto: DVD Jastrebarsko
1/5
26.04.2023.
u 10:32

Teško je ozlijeđena 49-godišnja putnica iz jednog automobila, dok su dvojica vozača lakše ozlijeđena

Zagrebačka policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 21.35 sati dogodila u Jastrebarskom, a u kojoj je teško ozlijeđena 49-godišnja putnica iz jednog automobila, dok su dvojica vozača lakše ozlijeđena. Vatrogasci DVD-a Jastrebarsko izašli su na intervenciju te su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije s mjesta događaja.


 

Naime, 27-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,92 g/kg) upravljao je osobnim automobilom marke Dacia Spring zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz mjesto Novaki Petrovinski u smjeru Karlovca. Vozač, kako je priopćila policija, nije vozilo u kretanju držao na sredini obilježenog prometnog traka te je prešao na lijevu stranu kolnika, odnosno prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je iz suprotnog smjera dolazio osobni automobil marke Ford Focus kojim je upravljao  50-godišnjak koji je u namjeri da izbjegne prometnu nesreću vozilom skrenuo ulijevo. Dacia je ipak naletjela u njegovu desnu stranu vozila. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 49-godišnja putnica iz Dacije, a liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju, dok su dvojica vozača lakše ozlijeđena, izvijestila je zagrebačka policija.

Iz DVD-a Jastrebarsko na svojoj Facebook stranici izvijestili su da su sinoć intervenirali zbog potrebe spašavanja unesrećenika pri prometnoj nesreći. Jedno od vozila koje je sudjelovalo u nesreći bilo je električno, te su ga, kako kažu, neutralizirali. U intervenciji su sudjelovala tri vozila i osamnaest vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:00 26.04.2023.

I opet alkohol.

RA
racman
11:33 26.04.2023.

Vidim da policija nas trezne ni malo ne štiti, kad će počet kažnjavat pijance kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije