Jeste li ih vidjeli?

Nestalo 11 osoba, najmlađa ima 12 godina

Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
Foto: screenshot/nestali.hr
Nestali
24.04.2015.
u 11:39
Ako ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju
Pogledaj originalni članak

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo 11 osoba od kojih je 6 maloljetno.

Policija još uvijek traga za Faikom Beširevićem.

Ako ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Sabina Bajrić- (12) visoka je 160 centimetra, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Sabina se u utorak, 21. travnja, udaljila s adrese Vukovarska ulica u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Andrej Dević (16) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Andrej je u ponedjeljak, 20. travnja, otišao s adrese Ulica Franje Čandeka u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je u tom trenutku bio odjeven.

Olga Savić (86) je visoka 160 centimetra, ima svijetloplavu kosu i slabije je tjelesne građe. Za hodanje koristi metalnu štaku.

Ona se u četvrtak, 23. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Trg Nikole Zrinskog 18 u nepoznato. U tom trenutku bila je odjevena u žuti baloner, crnu košulju, crne hlače i smeđe cipele.

Leonardo Džambo (15) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Leonardo je u srijedu, 22. travnja, otišao s adrese Svetog Mateja u Zagrebu u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u traperice, bijelu majicu i tenisice.

Aleksandra Ignjac (14) visoka je 160 centimetra, ima crnu ravnu kosu, smeđe velike oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Alekandra se u utorak, 21. travnja, udaljila s adrese Svetog Mateja u Zagrebu u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u traperice, sivu majicu i tenisice.

Mislav Maretić (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Mislav je u ponedjeljak, 20. travnja, otišao s adrese prebivališta (Janka Ribara 13, Donja Zdenčina kraj Klinča Sela) u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu s plavim prugama i kapuljačom, tamnoljubičastu jaknu, sive traperice i bijele tenisice.

Ivan Labrović (50) je visok 185 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ivan je u nedjelju, 19. travnja, otišao s adrese stanovanja (Kambijev trg 8) u Kaštel Kambelovcu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Vinko Kriste (61) je visok 185 centimetara, ima prosijedu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Vinko je u nedjelju, 19. travnja, otišao iz kamp kućice u Slanom u nepoznato. Nije poznato ni u što je bio odjeven u tom trenutku.

Michele Grillot (70) visok je 175 centimetara, ima ravnu sijedu kosu, zelene oči i jače je tjelesne građe. Teško je pokretan, slabije vidi i čuje, boluje od demencije, a govori francuski jezik.

Michele je u nedjelju, 19. travnja, otišao s adrese Kućina 22 u Pinezićima. U tom je trenutku bio odjeven u žućkastu jaknu, tamnoplave hlače i bijele tenisice, a na ruci nosi sat sa kazaljkama.

Ingrid Zagajski (17) je visoka 175 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice na kojem ima piercing.

Ingrid je u subotu, 18. travnja, otišla s adrese Svetog Mateja u Zagrebu. U tom je trenutku bila odjevena u donji crni dio trenirke i gornji sivi dio trenirke.

Roman Kesar (44) visok je 180 centimetra i ima smeđu kosu.

Roman je u subotu, 18. travnja, otišao s adrese Vinogradska cesta u Zagrebu. U tom je trenutku bio odjeven u tamnu šuškavu jaknu i traperice, a na glavi je nosio šiltericu.

>>U proteklih tjedan dana nestalo devet osoba od kojih šestero maloljetnih

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.