novi slučajevi

Nestalo novih 13 osoba, jeste li ih vidjeli?

Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
Foto: NENO Novosti
nestali
02.01.2015.
u 11:41
Policija još uvijek traga za Draganom Slanček, Marom Šestić i Jelenom Šnajder
Pogledaj originalni članak

U posljednjih tjedan dana nestalo je 13 novih osoba, od kojih je pet maloljetno. Od sedam nestalih osoba iz prošlog broja Neno Novosti, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Draganom Slanček, Marom Šestić i Jelenom Šnajder.

Mario Filip Alić (14) u srijedu, 31. prosinca, udaljio se s adrese u Poreču, Dalmatinska, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u vjetrovku, traperice i svjetlosmeđe gojzerice. Visok je 168 centimetra, ima gustu plavu kosu, velike svjetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe

Ahmad Alkawas (29) u srijedu, 31. prosinca, udaljio se s broda iz luke u Splitu u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnoplavu trenirku i plavu zimsku jaknu s kapuljačom. Visok je 170 centimetra i slabije je tjelesne građe.

Samira Amić (16) u utorak, 30. prosinca, udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.  

Dragana Bjelavčić (23) u nedjelju, 28. prosinca, otišla je s adrese u Zagrebu, I. Čulinec 104i, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u jaknu, traperice i crne čizme. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Gordan Crnčec (33) se u subotu, 27. prosinca, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, žutu majicu i crne hlače. Visok je 175 centimetara i slabije je tjelesne građe.

Ljudevit Fabijanić (83) se u ponedjeljak, 29. prosinca, udaljio s adrese u Sesvetama, Komesova ulica 2, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 155 centimetara, ima sijedu kosu, svjetloplave oči i slabije je tjelesne građe.

Marija Magdalena Gabaj (15) u srijedu, 31. prosinca, udaljila se s adrese u Zagrebu, Dubečka ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u plavu pernatu jaknu. Visoka je 168 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Imobilizirana je gipsom preko čela i brade do polovice trupa.

Abdul Rahman Halime (23) u srijedu, 31. prosinca, udaljio se s broda iz luke u Splitu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 165 centimetra i jače je tjelesne građe.

Goran Jurašić (35) u utorak, 30. prosinca, udaljio se s adrese u Desiniću, Ivanić Desinički, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u zimsku jaknu srebrno-bijele boje, tamne hlače, bež cipele, dok je na glavi nosio žutu šilt kapu. Visok je 175 centimetra, ima crnu kosu i male crne oči, četvrtasto lice i jače je tjelesne građe. 

Ivona Knjaz (17) u nedjelju, 28. prosinca, udaljila se s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 158 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. 

Dragana Mihajlović (17) u srijedu, 31. prosinca, udaljila se s adrese u Vranovcima u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 165 centimetara, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Monika Mihalinec (18) u subotu, 27. prosinca, udaljila se s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu jaknu i traperice. Visoka je 160 centimetara, ima valovitu smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Tomislav Miković (36) u petak, 26. prosinca, udaljio se s adrese u Dubočcu (općina Bebrina), u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, majicu sa zeleno-bijelim vodoravnim prugama, smeđe hlače i crne cipele. Visok je 160 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

>> Nestalo novih sedam osoba, četiri su maloljetne

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar mnogotaman
mnogotaman
12:03 02.01.2015.

u prosloj godini ako je vjerovati vecernjeku u hrvatskoj je nestalo stotinu osoba,a jos nisam procitao da je neka nadjena...pa se pitam...kakva je to crna rupa...il kaj znam...gdje su te osobe..ko tu koga laze...

BA
Balija
12:19 02.01.2015.

Tjekom rata srbi nisu uspjevali dnevno da zarobe ili ubiju hrvatski gradana a sada to nekome polazi za rukom jednostavno i lagano