naljutilo je pitanje

Nevenka Bečić novinarima: Vi ste propali, a ne tvrtka Kerum!

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Nevenka Bečić novinarima: Vi ste propali, a ne tvrtka Kerum!
14.09.2012.
u 15:24
Budući da ja nisam u tvrtki, nisam ovlaštena ni kompetentna davati nikakve informacije – poručila je Bečić
Pogledaj originalni članak

– Firma Kerum nije propala! Vi ste propali! Mislim da ste vi u problemima, a ne firma Kerum – razljutila se Nevenka Bečić kada su je novinari na otvaranju nove zgrade splitskog Medicinskog fakulteta pitali za poslovanje tvrtke u kojoj je donedavno bila direktorica. Ipak, nastavila je u pomirljivijem tonu.

>>Željko Kerum ponovno postao tata, Fani mu je jutros rodila sina!

– Budući da ja nisam u tvrtki, nisam ovlaštena ni kompetentna davati nikakve informacije – poručila je Bečić. Opet je stala i u obranu svoga brata Željka Keruma.

– Tko to kaže da gradonačelnik ne obavlja svoje zadaće? On svoje obveze obavlja jako dobro, putem osoba koje je postavio da operativno odrađuju ono što on zacrta i za što izda naloge. Svakodnevno koordiniramo s njim sve radne zadaće – tvrdi Nevenka. Poručila je da će Splićani na izborima ocijeniti je li gradonačelnik radio dobro ili nije. 

>>Kraj ere: U blokadi su i Željko Kerum i njegovi rođaci

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

KA
Kakma
15:46 14.09.2012.

Ne lazi Nevenka ,nisi ti toliko sposobna,veci problem lezi u tome da HDZ-ovi i tvoji lopovi vise nisu na vlasti.

TH
thekurcula
15:45 14.09.2012.

Nevenka imitira pokojnu pijaduru, i najviše pozicioniranog političkog pajaca u istoriji sveta, Borisa Jeljcina, kad je izašao (mortus pijan, treba li reći?) sa Klintonom ipred Bele kuće na novinarski brifing, i rekao te iste reči koje sad reče Nevnka. Pitanje je bilo, ako se dobro sećam, da li je tačno da je detant, ili tako nešto slično propalo, a Juljcin, gegajući se, reče da su oni, novinari propali (vi provaljilis!) našta Klinton nije mogao da obuzda svoj smeh. Imao je i rašta da se smeje, budali pijanoj.

ĆA
ćaćaća
15:40 14.09.2012.

kako god ona bila smješna ali mislim da je u pravu:)))