'To je samo fetiš'

Nevjerojatna scena na londonskom kolodvoru: Evo što je ova žena radila s muškarcem

Foto: Screenshot
povodac
08.03.2019.
u 17:22
Žena poznata kao Miss Foxx je policiji rekla kako je samo riječ o njezinom fetišu te da ne rade ništa pogrešno
Pogledaj originalni članak

Bizarna scena snimljena je na središnjem londonskom kolodvoru Waterloo station gdje je jedna žena na povodcu vodila muškarca.

Muškarac je hodao poput psa na rukama i nogama te je nosio natpis 'na uvjetnoj za gospođicu Foxx'.

Par nije mogao pobjeći od očiju šokiranih prolaznika, a brzo im je prišla i policija. Snimka muškarca i žene odmah se proširila internetom uz pitanje 'čiji je ovo otac?'.

Žena je policiji rekla kako je samo riječ o njezinom fetišu te da ne rade ništa pogrešno. Miss Foxx je poznata u Londonu kao žena koja voli dominirati nad muškarcima, a ova situacija bila joj je očito samo vjetar u leđa.

– Volim javna poniženja. Osoblje željeznice i policija fascinirali su me, ispratili su me iz stanice kao da sam Kanye – napisala je ona je Twitteru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
18:05 08.03.2019.

Da je on nju vodio na povodcu internet bi gorio od seksizma. A on bi dobio bar 300g zatvora.

Avatar toxic alien
toxic alien
18:32 08.03.2019.

Nista senzacionalno. Kladim se da fotografije sa takvim scenama mozete naci u uredima mnogobrojnih feministickih udruga diljem Zapadnog svijeta... A taj jadnik, kad ga gospodjica Foxx pusti sa povodca..., najvjerojatnije cete ga moci vidjeti u mini suknjici na nekoj demonstraciji feministkinja povodom borbe za prava zena... P.S. Situacija ce biti jos i gora, prije nego sto postane bolja...

Avatar MK
MK
19:03 08.03.2019.

Po rodnoj ideologiji čovjeku bi se trebalo dozvoliti da se tako službeno i vodi u papirima "pa kad se osječa kao pesek a to navodno nije poremećaj"...