Iznenađenje

Otkrio čudnu naviku svoje djevojke: Nisam mogao vjerovati što radi s mojim čarapama

Čarape
Getty Images
03.03.2019.
u 23:26

Naime, muškarac je jedan dan krenuo u potragu za svojim čarapama " koje su nestajale" te ih je pronašao prljave u jednoj vreći.

Nakon što je primijetio da mu čarape "nestaju", jedan je muškarac otkrio sasvim neobičnu naviku svoje djevojke.

Na društvenoj mreži Reddit objasnio je kako je pomislio da mu se čarape "gube" među ostalom odjećom u košari za pranje, no onda je doznao istinu. 

Na sasvim jednostavno pitanje koje je postavio svojoj djevojci, nije očekivao odgovor koji je dobio. I to pračen njenim suzama. 

Taj je 28- godišnji muškarac u vezi sa 26- godišnjom djevojkom te, iako nisu dugo zajedno, brzo je njihova veza postala ozbiljnija te su počeli živjeti zajedno. Kao i u svakom odnosu, kada počnete živjeti s nekim počnete i otkrivati neke stvari koje je osoba mogla skrivati dok ste samo izlazili na spojeve.

Njegova djevojka preuzela je na sebe brigu o pranju odjeće i nije mu dopuštala da se on bavi s tim, čak niti kako bi joj pomogao. 

U početku je smatrao kako je to slatko da je ona na sebe preuzela kućasnke poslove, no sada zna da je iza toga bio skriven drugi razlog. 

Naime, muškarac je jedan dan krenuo u potragu za svojim čarapama " koje su nestajale" te ih je pronašao prljave u jednoj vreći. Izgledalo je kao da su upraljane izmetom. Kako par nema djece, niti kućnih ljubimaca, upitao je svoju djevojku što se događa.

Otkrila mu je, uz suze, da čarape koristi za brisanje stražnjice nakon obavljanja velike nužde. Umjesto  toaletnog papira. I to pretežito svoje. Ne, nije riječ o fetišu, pojasnio je muškarac. 

Njegova je djevojka, navodno, bakteriofob, te se koristi čarapama za brisanje kako joj se slučajno ruke ne bi uprljale stražnjicu obriše wc papirom, koji je mnogo tanji, pojasnio je. Ruka joj stane u cijelu čarapu, a nakon uporabe najčešće ih baci. Kada je ostala bez čarapa, upotrijebila je njegove. Pitao je korisnike Reddita za savjet. 

Više od pet tisuća ljudi je komentiralo njegovu objavu, a neki su predložili odlazak liječniku i traženje terapije, neki su savjetovali da nakon što navuće čarape na ruku tako uzme toaletni papir i sl. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona....

Ključne riječi

Komentara 2

BI
Biouskoli91
06:16 04.03.2019.

Linda, ni vrag da te sram potpisati se?!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:49 04.03.2019.

Pa govno još lakše probije kroz čarapu? I zar nije mogla jednostavno uzeti dupli papir? I oprati guzicu poslije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije