bjesni dostavljač

Nije mu dala napojnicu pa joj urinirao po vratima stana

Foto: Reuters/Pixsell
Nije mu dala napojnicu pa joj urinirao po vratima stana
06.11.2012.
u 09:46
Dostavljač Pizza Huta u gradu Des Moinesu u američkoj saveznoj državi Iowi toliko se naživcirao kada mu žena nije dala napojnicu da je skinuo hlače i urinirao joj po ulaznim vratima stana
Pogledaj originalni članak

Idući put razmislit će Amerikanka Chloe Teply hoće li ostaviti napojnicu dostavljaču pizze. Naime, bivši djelatnik Pizza Huta u gradu Des Moinesu u američkoj saveznoj državi Iowi toliko se naživcirao kada mu žena nije dala napojnicu nakon što joj je dostavio pizzu da je skinuo hlače i urinirao joj po ulaznim vratima stana, piše The Huffington Post.

– To je bila nesretna situacija, jednostavno nisam imala novca – rekla je Teply, a cijeli su događaj snimile i sigurnosne kamere ispred njezina stana.

Zbog uriniranja dostavljač je otpušten, ali tek nakon što je menadžer njegove tvrtke pogledao snimku i uvjerio se da je to on.

>> Julia Roberts dostavljaču dala napojnicu od petsto dolara

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NJ
Noćni jahač
10:47 06.11.2012.

Prije bih rekao, idući put će potencijalni poslodavac dobro razmisliti hoće li ovom čovjeku dati posao. Nisu napojnice bogom dane. Dobar primjer je uvod u film "Reservoir dogs" kad mr. Pink odbija ostaviti napojnicu.