Stanković uzbuđen

'Nisam siguran da će Sanader biti gledaniji od Lepe Brene'

Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
'Nisam siguran da će Sanader biti gledaniji od Lepe Brene'
29.09.2012.
u 12:39
Razgovarat ćemo o cijeloj njegovoj profesionalnoj karijeri, o tome kako je završio u zatvoru, o tome kako se zbog toga osjeća i o tome kako se osjeća kao najomraženiji čovjek u državi, rekao je Stanković.
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Stanković će sutra ugostiti Ivu Sanadera, a uoči te iščekivane emisije za Antenu Zagreb ispričao je kako se osjeća i što će pitati bivšeg premijera. 'Jesam, uzbuđen sam. Ne, u onom muškom stilu, nego u profesionalnom. Evo prošla je 500. emisija, red je da dođe u 501. emisiju', rekao je poznati voditelj s HRT-a.

Stanković je objasnio što je zabranjeno u sutrašnoj emisiji pa je tako rekao da je zabranjeno Sanaderu da izjavama vrši prisilu na pravosudne dužnosnike. 'To je sada teško protumačiti što je to točno. Ja se nadam da on to neće raditi u emisiji. Ako ja to prepoznam, upozorit ću ga da to ne čini. A razgovarat ćemo o cijeloj njegovoj profesionalnoj karijeri, o tome kako je završio u zatvoru, o tome kako se zbog toga osjeća i o tome  kako se osjeća kao najomraženiji čovjek u državi. Od nekada najomiljenijeg do najomraženijeg Hrvata je kratak put. On će pokušati iz svog osobnog rakursa objasniti kako se osjeća u toj koži'.

Stanković i Sanader su prvi razgovor vodili još 2001. nakon što je Sanader došao na čelo HDZ-a. 'Bilo je relativno lako s njim razgovarati. Ostao je u relativno dobrom sjećanju. Nije postavljao nikakve uvjete i odradili smo je na najnormalniji način'.

Aleksandar Stanković je otkrio da je prije šest mjeseci sa Sanaderom razgovarao o gostovanju i da je tada bivši predsjednik HDZ-a bio protiv toga. 'Sada je očito iz nekog razloga dlučio da mu to odgovara, ne znam iz kojeg', kaže Stanković.


>> Teško će Sanader govoriti a da se bar ne očeše o procese

Zvijezda HRT-a nije sigurna da će gostovanje Ive Sanadera potući ono Lepe Brene koja je njegova najgledanija emisija ikad i koju je gledalo 1,2 milijuna Hrvata te kojoj se nitko nije približio. No, Stanković ističe da je ta emisija imala i olakotnu okolnost da je ta emisija bila zimi. 'Da će biti gledano to znam i nekako ću se nositi s tom odgovornošću', rekao je na kraju Stanković kroz smijeh.



Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar pupoljak
pupoljak
14:03 29.09.2012.

Kako god bilo, ali svi iščekuju nastup dragog Ive, bivšeg kancelara. Do duše, netko iz čiste radoznalosti, a netko bogme i sa strepnjom.

VA
vadis
17:09 29.09.2012.

Svatko je nevin dok mu se ne dokaze da je kriv. Ali za politicare mora postojati i moralna koponenta. Ivo Sanader u to sam siguran nije nevin ni pravno a kamoli moralno. Jasno, sud to treba dokazati, sto nije lako, jer se radi o politici koja je u ovom slucaju povezana (smjesana) s kriminalom. Ne mislim da je u redu da mu se na ovaj nacin daje medijski prostor, u najmanje Sanader je nemoralan politicar i covjek. Sto se tice imovine, sto si imao 1990 godine a sto imas sada ti i tvoja rodbina. Ako je imovina ne logicno visoka prema primanjima, ne treba boljeg dokaza.

MA
marko53
18:27 29.09.2012.

Neka se Stanković ne brine. Nisam gledao Brenu, neću niti Sanadera.