Torba i plišani medvjedići

Ostavljena u šumi: Mladić (21) ubio partnericu jer je ona tako željela

Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka policija
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
Njemačka policija
Foto: Ilustracija/ Oliver Dietze/DPA/PIXSELL
Njemačka policija
Foto: Reuters
Napad u Ansbachu
Foto: ilustracija
Napad u Ansbachu
06.10.2016.
u 17:25
Deset godina mlađi partner Julije R. istražitelje je u konačnici odveo do obližnje šume gdje je pronađeno njezino beživotno tijelo
Pogledaj originalni članak

Prije tri mjeseca prijavljen je nestanak Julije R. (31) iz njemačkog Oerlinghausena. Njezin partner Dominik P. (21) otkrio je da je partnericu usmrtio. 

U utorak je policija pretražila njegov stan i pronašla Julijin mobitel. Nakon naknadnog ispitivanja, Dominik je priznao ubojstvo djevojke. Istražitelje je zatim odveo do obližnje šume gdje je pronađeno njezino beživotno tijelo. – Još uvijek identificiramo preminulu pronađenu žensku osobu – kazao je tužitelj iz grada Detmolda. Velika je vjerojatnost da se radi upravo o nestaloj Juliji R, kako navodi Stern.

"Željela je da je ubijem"

Tridesetjednogodišnjakinji u noći 21. lipnja gubi se svaki trag. Deset godina mlađi Dominik tvrdi da ga je djevojka tražila da je ubije. – Htjela je to, imala je veliku želju za smrću – kazao je istražiteljima. Par se odvezao u šumu gdje su vodili ljubav, nakon čega mu je partnerica dala nož u ruke. Dominik se navodno više nije mogao oduprijeti njezinoj želji. Pored njezina golog tijela pronađena je torba i plišani medvjedići. – Uvijek je jako željela imati životinje sa sobom – kazao je Dominik. 

Zanimljivo je da su nakon Julijina nestanka i dalje pristizale poruke s njezina mobitela. Dominik i za to ima objašnjenje, a tvrdi da ga je partnerica prije smrti zamolila da pošalje poruke njezinim prijateljima. Ipak, tužitelj Dominiku ne vjeruje te je izdao nalog za suđenje zbog ubojstva s predumišljajem.

>> Dječak (9) preko telefona dobivao upute i reanimirao mlađeg brata (2)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GO
gooniegoogoo
22:39 06.10.2016.

kolko je zapadna civilizacija bolesna i to je moguće

Avatar bambus
bambus
01:40 07.10.2016.

...to je ljubav....

Avatar nekakav
nekakav
08:07 07.10.2016.

ajd sad da zaključimo da je julija ruskinja, a ovaj čistokrvni nijemac, pa da to povežemo sa ovim ludilom prema rusima, i priču zaključimo. to bi bilo najlakše. puno je gora spoznaja da je ovo postalo uobičajeno u njemačkoj, austriji, švicarskoj, belgiji, zemljama koje smo donedavno smatrali nekim uređenim, tzv. civiliziranim društvima. a kad ono, veći divljaci od nas. ipak su oni ovcu jeli s vunom, dok smo mi imali vilice, žlice... ne shvaćaju ljudi da je civilizacija došla na sjever kasnije nego kod nas.