Komemoracija

Odali počast žrvama u Četekovcu

Foto: Ilustracija: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Odali počast žrvama u Četekovcu
04.09.2014.
u 14:09
Na mjesnom groblju u Četekovcu održana je komemoracija za žrtve Domovinskog rata. Poginula su tada 22 civila i dva policajca
Pogledaj originalni članak

Na mjesnom groblju u Četekovcu održana je komemoracija za žrtve Domovinskog rata, koje su svoj život izgubile u krvavom pohodu srpske vojske na Četekovac, Balince i Čojlug 4. rujna 1991. godine.

Poginula su tada 22 civila i dva policajca. Najmlađoj žrtvi pokolja bilo je tek 18 godina, najstarijoj 93 godine. Iako su od tada prošle 23 godine, njihove obitelji i dalje čekaju utjehu i pravdu. Sa očajem podsjećaju kako su tek rijetki procesuirani za zločin koji je zauvijek obilježio njihove živote. U molitvi i sjećanju obiteljima su se u srijedu pridružila i brojna izaslanstva te predstavnici državne i lokalne vlasti koji su na mjesnom groblju položili vijence i zapalili svijeće.

>> U Beču održana komemoracija skladatelju Branku Karakašu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.