'POVREDA SPOLNOG INTEGRITETA'

Oženjeni vozač kamiona (59) prišao radnici i počeo ju dirati, sve su snimile kamere

Slavonski Brod: U gradu postavljene prve nadzorne kamere
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL; Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
20.09.2024.
u 19:34

Ključan dokaz na suđenju bile su upravo snimke nadzornih kamera te je donesena presuda nepravomoćna.

Vozač (59) iz okolice Križevaca je proglašen krivim i osuđen je na devet mjeseci jer je počinio bludnu radnju prema ženi u krugu poduzeća u koji je dovezao teret. Naime, prema presudi, oženjeni vozač je i otac nekoliko djece, a kazneno djelo počinio je u lipnju ove godine oko 9 sati na širem području Vrbovca.

"Došao je teretnim vozilom i ušao u krug poduzeća, kojom prilikom je do vozila došla radnica kako bi fotografirala pristigli teret koji se nalazio u priključnom vozilu. U cilju zadovoljavanja seksualnog nagona, prišao je ženi, stavio glavu na njeno desno rame, obgrlio ju i stisnuo lijevom rukom te istom dirao po lijevom ramenu, lijevoj dojci, prsima, po boku i stražnjici te naprijed po spolovilu preko hlača" istaknula je sutkinja u presudi, piše Danica.hr.

"Nakon toga se radnica trznula i odmaknula te mu rekla zna li što radi te da su u tvrtki postavljene kamere, nakon čega ju je prestao dirati. To je kod nje izazvalo osjećaj straha za sigurnost, uznemirenost i povredu spolnog integriteta" dodala je. Ključan dokaz na suđenju bile su upravo snimke nadzornih kamera, a presuda je nepravomoćna.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Policijski psi i duge cijevi: Ovako sada izgleda prelazak njemačke granice

Slavonski Brod: U gradu postavljene prve nadzorne kamere
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije